Saturday, May 11, 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ FM 100 KAI 984

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη συνεργασία με τον 9,84, οι διοικούντες τη ΔΕΠΘΕ επέμειναν στην αρχική τους απόφαση και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, προσδοκώντας μάλιστα πολλά οφέλη.
Ο γενικός διευθυντής της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας Φίλιος Στάγκος μαζί με στελέχη του FM100 παρουσίασαν χθες στους ραδιοτηλεοπτικούς συντάκτες το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξοι για το μέλλον των δημοτικών μέσων.
Έμφαση από πλευράς του κ. Στάγκου δόθηκε στη συνεργασία με το ραδιόφωνο του δήμου Αθηναίων, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που θα ενισχύσει τον ενημερωτικό χαρακτήρα του σταθμού και όχι μόνο. «Η δικτύωση με τον 9,84 εκλήφθηκε ως εκχώρηση του αέρα του FM100 στην Αθήνα. Δεν είναι όμως έτσι» επεσήμανε, για να προσθέσει πως «η όλη συνεργασία επιτυγχάνεται με θετικούς όρους, μιας και προστίθεται ενημερωτικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα δεν καταργείται καμία εκπομπή».
Ο υπεύθυνος του τομέα ενημέρωσης του FM100 Βασίλης Κοντογουλίδης αναφέρθηκε στις προσθήκες που έγιναν στο υφιστάμενο πρόγραμμα, τονίζοντας πως στόχος είναι πάντα η υπεύθυνη ενημέρωση των ακροατών, ενώ συμπλήρωσε πως χαίρεται ιδιαίτερα καθώς στο μέσο που εργάζεται υπάρχει «απόλυτη ελευθερία και ανεξαρτησία του δημοσιογραφικού λόγου».
Από τις αλλαγές στο νέο πρόγραμμα ξεχωρίζει η μετακίνηση της εκπομπής της Ναυσικάς Γκράτσιου από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη, μεγαλώνοντας μάλιστα σε διάρκεια. «Το νησί της Ναυσικάς» θα βγαίνει στον αέρα από τις 7 έως τις 10 φιλοδοξώντας να κάνει πιο ευχάριστα τα πρωινά των ακροατών.
Σε ό,τι αφορά τις αναμεταδιδόμενες εκπομπές από Αθήνα, αυτές είναι δύο σε ημερήσια βάση και μία κάθε Σάββατο. Καθημερινά στη 1 το μεσημέρι και για μία ώρα η Τζίνα Μοσχολιού επιχειρεί έναν πιπεράτο σχολιασμό των τεκταινόμενων στην κεντρική πολιτική σκηνή μέσω της εκπομπής «Άκου τι έγινε». Επίσης στις 10 το βράδυ θα ακούγεται η εκπομπή «Με δύναμη από την Πειραιώς» (σημειωτέον, ο κ. Στάγκος χαρακτήρισε ατυχή τον τίτλο της εκπομπής) με παρουσιαστές την Αγγελική Πανταλέων και τη Νίκη Λυμπεράκη, ενώ κάθε Σάββατο απόγευμα στις 6-8 σειρά έχει η εκπομπή «Τα λόγια της αγάπης» του Μάνου Ελευθερίου.

No comments:

Post a Comment