Tuesday, May 21, 2013

ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΙΜΟΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ



Ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον στο 66ο Φεστιβάλ των Καννών για την προβολή της ταινίας «Behind the Candelabra»
Δάκρυα χαράς στις Κάννες για τον Μάικλ Ντάγκλας στον νέο του ρόλο ως Λιμπεράτσε

Τα φλας των φωτογράφων τράβηξε ο Μάικλ Ντάγκλας καθώς μοίραζε χαμόγελα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, στο πλευρό του Ματ Ντέιμον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Behind the Candelabra».

Λίγο αργότερα, ο 68χρονος ηθοποιός βούρκωσε καθώς μιλούσε σε συνέντευξη Τύπου για την περίοδο που έκλεινε τη συμφωνία με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ. Οταν δηλαδή έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. «Ολοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι δίπλα μου και με βοήθησαν να παραμείνω όρθιος» έλεγε για τους συνεργάτες του.

Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει αφήσει πίσω όλες αυτές τις περιπέτειες και ετοιμάζει ήδη τα επόμενα κινηματογραφικά του σχέδια.

Στην ταινία «Behind the Candelabra», που συμμετέχει στο διαγωνιστικό κομμάτι των Καννών, ο Ντάγκλας εντυπωσιάζει για την ερμηνεία του στον ρόλο του θρυλικού σόουμαν και πιανίστα Λιμπεράτσε. Το σενάριο ρίχνει ειλικρινείς ματιές στην ομοφυλοφιλία του, στον εκκεντρικό τρόπο ζωής του, στη σχέση εξάρτησης με ένα νεαρό και στον θάνατό του από AIDS.

Ο Ματ Ντέιμον βρέθηκε για τις ανάγκες της ταινίας στο… κρεβάτι του Μάικλ Ντάγκλας. «Νιώθω ευτυχής που πλέον ανήκω στην ίδια ομάδα με την Σάρον Στόουν, την Γκλεν Κλόουζ και την Ντεμί Μουρ» απάντησε με χιούμορ ο Ντέιμον.

No comments:

Post a Comment