Thursday, May 9, 2013

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ


Η απόβαση των διάσημων στη Μύκονο
Τελικά, υπάρχει ζωή στον... πλανήτη της Μυκόνου! Μετά από δύο χρόνια... ερημιάς, οι celebrities έδειξαν πως δεν μπορούν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους νησί κι έτσι ξεχύθηκαν όπως τις παλιές καλές -προ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου- εποχές στα γραφικά σοκάκια και τις δαντελένιες αμμουδιές του. Με αφορμή τις άγιες μέρες του Πάσχα, τα Ματογιάννια πλημμύρισαν από αστέρες της ελληνικής showbiz, αλλά και του διεθνούς jet set, ενώ οι ξαπλώστρες στην Ψαρού και το Καλό Λιβάδι φιλοξένησαν τα καλλίγραμμα κορμιά των αιθέριων υπάρξεων. Ο τουρισμός στο Νησί των Ανέμων φαίνεται πως όχι μόνο δεν πεθαίνει, αλλά δεν τον... σκιάζει ούτε η οικονομική κρίση, αφού στα λευκά σοκάκια του γραφικού νησιού των Κυκλάδων επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ηθοποιοί, τραγουδιστές και γνωστοί κοσμικοί έγιναν ένα με τους άλλους επισκέπτες της Μυκόνου, είπαν «Χριστός Ανέστη» στα εκκλησάκια του νησιού και μετά ξεχύθηκαν για clubbing μέχρι πρωίας!
Η απόβαση των διάσημων στο Νησί των Ανέμων ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Μεταξύ αυτών, ο Σάκης Μπουλάς παρέα με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Ούστα, αλλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη, από το πλευρό του οποίου δεν έλειπε η κόρη του και δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη... Η Ελλη Στάη ντυμένη casual, αλλά πάντα σικ, σεργιάνισε μετά από πολύ καιρό στα στενά του νησιού, αφού εδώ και αρκετά χρόνια απολάμβανε τις διακοπές του Πάσχα στο Νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε χαλαρές οικογενειακές στιγμές την Αννίτα Ναθαναήλ με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ, ενώ τη Μύκονο επέλεξε για το Πάσχα και ο Λεό Πατίτσας με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Καλές οι βόλτες στην Καραϊβική, αλλά σαν το Νησί των Ανέμων πουθενά!
Βέβαια την τιμητική τους είχαν και οι παραλίες του νησιού, αφού τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου... καλούσαν σαν Σειρήνες τους λαμπερούς θαμώνες της Μυκόνου, οι οποίοι απόλαυσαν το μπάνιο τους και τον καυτό αναζωογονητικό ήλιο. Η Σίσσυ Φειδά έκλεψε την παράσταση με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ η Εβελυν Καζαντζόγλου δεν άφησε ασυγκίνητο τον αντρικό πληθυσμό με τα πλούσια κάλλη της. Τη θάλασσα απόλαυσαν επίσης η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, ο γνωστός κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης, η Αννούλα Φλωρινιώτη με την κόρη της και οι διεθνούς φήμης σχεδιαστές Dean και Dan.
Από τη Μύκονο δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Καίσαρης που πέρασε τις ημέρες του Πάσχα μαζί με την οικογένειά του. Στα λευκά λιθόστρωτα δρομάκια του νησιού περπάτησαν επίσης ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αλεξία, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον πλοίαρχο της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη και ο Κώστας Αλιμπέρτης με την Ερη Σούκου.

No comments:

Post a Comment