Monday, May 27, 2013

ΝΕΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ


Ο Σούπερμαν ξαναχτυπά! Ως "Άνθρωπος από Ατσάλι"/Man of Steel, αυτή τη φορά. Ένας από τους πρώτους υπερήρωες που μάς απασχόλησαν κινηματογραφικά και μεγαλώνουν γενιές και γενιές κινηματογραφόφιλων, επανέρχεται, με έναν πολύ γοητευτικό πρωταγωνιστή, τον Χένρι Καβίλ.
Ο αγαπημένος των γυναικών -κυρίως- Καβίλ, ήταν ο Θησέας στους "Αθάνατους", το 2011 ενώ πολλοί τον θαύμασαν ως Charles Brandon στην πολύ δημοφιλή τηλεοπτική σειρά The Tudors. Πέρσι το καλοκαίρι τον είδαμε στην περιπέτεια "Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν" αλλά και στην κωμωδία του Γούντι Άλεν "Κι αν σου Κάτσει;", το 2009.

Καθώς φαίνεται, ο νέος Κλαρκ Κεντ-"Άνθρωπος από Ατσάλι"- Χένρι Καβίλ, φιλοδοξεί να αναταγωνιστεί με επιτυχία τους κύριοτς και πιο χαρακτηριστικούς προκατόχους του ρόλου, Κρίστοφερ Ριβ και Μπράντον Ρουθ.

Η ιστορία κλασική: Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.
Αυτή τη φορά το σκηνοθετικό πρόσταγμα έχει ο Ζακ Σνάιντερ - έκανε τους “300” και το “Watchmen”, η παραγωγή είναι του Κρίστοφερ Νόλαν (τριλογία “Batman”, “Inception”, “Memento”, “The Prestige”) και το περιμένουμε το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη στις 20 Ιουνίου !

Δίπλα στον Χένρι Καβίλ θα δούμε την Έιμι Άνταμς, στο ρόλο της Λόις Λέιν, τους Κέβιν Κόστνερ και Νταιάν Λέιν, ως τους θετούς γονείς του Κλαρκ, Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ, τον Ράσελ Κρόου, στο ρόλο του Τζορ-Ελ, πραγματικού πατέρα του Κλαρκ και τονΜάικλ Σάνον, στο ρόλο του Στρατηγού Ζοντ, κλασικού κακού στο σύμπαν του Σούπερμαν. 

No comments:

Post a Comment