Tuesday, February 19, 2013

TA ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΙΜΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ



Η Ομάδα του Facebook "Συγκροτήματα του 1960-70" μετά την πετυχημένη αντίστοιχη εκδήλωση των συγκροτημάτων της Αθήνας οργανώνει και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στην Μουσική Σκηνή "Πλατώ Live" (Γ. Αγγέλου 14 Χαριλάου - πίσω από το γήπεδο του ΑΡΗ) μια νοσταλγική "επιστροφή" (come back) των αξέχαστων θρυλικών μουσικών συγκροτημάτων της "χρυσής εποχής 1965-75". 

Έρχονται από την Αθήνα για να εμφανισθούν οι μοναδικοί IDOLS με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, ενώ από την μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν και θα εμφανισθούν τα συγκροτήματα "ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ part", οι "ΒΟΡΕΙΟΙ" με τον Σώτο Κιρκασιάδη, οι "CRAZY OLD BOYS", o τροβαδούρος της αγάπης ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΚΑΣ, το ΤΡΙΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ και ο μίμος DANIEL.

Στην ίδια εκδήλωση οι διοργανωτές θα τιμήσουν για την ανεκτίμητη μεγάλη προσφορά τους στα μουσικά δρώμενα εκείνης της αξέχαστης εποχής, τους δημοσιογράφους ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ (Εφημερίδες "Ελληνικός Βορράς" και "Εσπερινή Ώρα" - Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας ΕΡΤ 3) και ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ( Εφημερίδες "Θεσσαλονίκη" και "Αδέσμευτος Τύπος"). Την πλακέτα θα παραλάβει η σύζυγος του εκλιπόντος.

Χορηγοί και υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης είναι - όπως και τότε-  ο Μουσικός Οίκος "Ντο-Ρε-Μί" του Γιώργου Μαυρομουστάκη και ο επιχειρηματίας των γνωστών καταστημάτων ενδυμάτων της Θεσσαλονίκης Σάκης Κατρακαλίδης. Το πρόγραμμα της βραδιάς επιμελούνται και θα παρουσιάσουν ο Γιάννης Νέγρης και ο Ντίνος Κωστόπουλος. 

No comments:

Post a Comment