Sunday, February 24, 2013

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ


Σε διαμέρισμα σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές τουΜανχάταν μένει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ως προσκεκλημένος του πανεπιστημίου Κολούμπια

«Γείτονές» του στο Upper West Side στο ανατολικό Μανχάτα είναι η Lady Gaga (που μεγάλωσε εκεί και εκεί μένουν ακόμη οι γονείς της), η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Ματ Ντέιμον, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο Μπρους Γουίλις, η Μπιγιονσέ, η Μαντόνα, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι άλλα ξακουστά ονόματα της αμερικανικός showbiz, γράφει η εφημερίδα Το Θέμα!

Ήταν όρος στο συμβόλαιο του πρώην πρωθυπουργού με το πανεπιστήμιο Κολούμπια να του εξασφαλίσει άνετη διαμονή. Και του παραχώρησαν ένα διαμέρισμα σε 12όροφο κτίριο που ανήκει στο πανεπιστήμιο.

Το σπίτι όπου διαμένει ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο 5ο όροφο και «βλέπει» τον ποταμό Χάτσον.

Το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο στην περιοχή ξεκινά από 1500 ευρώ. Αν δε θέλει κανείς να αγοράσει σπίτι 100 τετραγωνικών, θα δώσει περισσότερα από 2 εκατ. δολάρια!

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει επτά παραδόσεις, μέχρι τις 31 Μαΐου, στο πανεπιστήμιο του Κολούμπια, για τις οποίες θα πληρωθεί με 30.000 δολάρια. Τα σεμινάρια από τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας θα παρακολουθήσουν μόλις 20 φοιτητές.

No comments:

Post a Comment