Tuesday, February 5, 2013

ΟΙ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ




Σήμερα με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι έχουμε επιλεγεί να πάρουμε μέρος στον ελληνικό τελικό που αφορά την ανάδειξη του τραγουδιού που θα σταλεί στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision. Η χαρά μας και η επιθυμία μας να πάρουμε μέρος σε αυτό τον τελικό συνοψίζεται στα εξής σημεία:
  • Στον τελικό αυτό θα έχουμε την τιμή να είμαστε μαζί με τον Αγάθωνα, έναν καλλιτέχνη που οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος από τα ακούσματά μας και την φιλοσοφία μας.
  • Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούμε, είναι ένα τραγούδι το οποίο πιστεύουμε και το οποίο είμαστε περήφανοι να το παρουσιάσουμε.
  • Όταν δημιουργήσαμε αυτή την μπάντα βασικό μας στόχος ήταν η μουσική μας να φτάσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια ευκαιρία για αυτό τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
  • Ο διαγωνισμός φέτος δεν θα στοιχίσει στο ελληνικό δημόσιο και κατ’ επέκταση τους Έλληνες φορολογούμενους κάτι με το οποίο θα ήμασταν κάθετα αντίθετοι.

Με την ελπίδα λοιπόν, ότι θα μας στηρίξετε σε αυτή την προσπάθεια και με την υπόσχεση ότι θα δώσουμε την…καλύτερη μας τρέλα δίνουμε ραντεβού στον ελληνικό τελικό!

Με τιμή,
Κoza Mostra.

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις:
Αλέξανδρος Σαλαμές, τηλ.6936 277 995
Δήμητρα Παπαδοπούλου, τηλ.6944 385 736

No comments:

Post a Comment