Monday, February 11, 2013

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕ 1Ο85 ΕΥΡΩ ΟΙ ΜΑΛΔΙΒΕΣ




 

13 φωτογραφίες
26 φυσικές ατόλες από περίπου 2.000 κοραλλιογενή νησιά στον Ινδικό Ωκεανό, από τα οποία κατοικούνται λιγότερα από 200 και η µεταξύ τους συγκοινωνία γίνεται αποκλειστικά µε ταχύπλοα και υδροπλάνα. Ουσιαστικά πρόκειται για µια χώρα που αποτελείται από µεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήµατα - από τα καλύτερα στον κόσµο - , τα οποία απέχουν από 20 λεπτά µέχρι 2 ώρες µε σκάφος ή αεροπλάνο από το Μάλε, την πρωτεύουσα του Αρχιπελάγους. Αρκετές από τις βίλες είναι προσβάσιµες µόνο διά θαλάσσης, ενώ οι πολύ ροµαντικοί µπορούν να εγκαταλειφθούν σε κάποιο ερηµονήσι για λίγες ώρες (δίδεται και ασύρµατος). Γενικά, τα πάντα στις Μαλδίβες συµβαίνουν υποχρεωτικά στην παραλία ή στα ντεκ κάποιου resort, όπου τα παπούτσια θεωρούνται περιττά.


Top 5
* Μασάζ στις υποβρύχιες αίθουσες spa του Huvafen Fushi, ένα από τα πρώτα resort που τόλµησαν να συνδυάσουν το urban design µε το τροπικό περιβάλλον. Βρίσκεται πρώτο στη λίστα των honeymooners νέας γενιάς για τη φωτιζόµενη µε οπτικές ίνες πισίνα του, που τα νερά της µοιάζουν να γίνονται ένα µε τον ωκεανό.www.huvafenfushi.com.
* Φαγητό στο υποβρύχιο εστιατόριο Ithaa του ξενοδοχείου Conrad Maldives Rangali. www.conradmaldivesrangali.com.
* Σπέσιαλ ποτά και κοκτέιλ στο ultra hip µπαρ15 Below του W Resort, µε 30 διαφορετικά είδη βότκας. Το 2007 βραβεύτηκε ως το απόλυτο playground του Ινδικού Ωκεανού και ένα από τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσµο. Τα δωµάτια και οι σουίτες είναι εξοπλισµένα µε ασύρµατο ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, iPod, ηχοσυστήµατα Bose και τηλεοράσεις plasma 42 ιντσών, ενώ διαθέτει βίλες µε γυάλινο πάτωµα, που τα βράδια µετατρέπονται σε ζωντανό ακουάριουµ.www.whotels.com.
* Πικ νικ σε ερηµική παραλία ή σε πριβέ κόλπο του ιδιόκτητου παρθένου νησιού Dhona Kuhni, το οποίο θα έχει ετοιµάσει ο µπάτλερ που θα σας παραχωρήσει το Island Hideaway Spa Resort & Marina. www.island-hideaway.com.
* Καταδύσεις ή snorkelling (µε µάσκα και αναπνευστήρα) στο νησί Ihuru, όπου βρίσκεται το ωραιότερο κοµµάτι του κοραλλιογενούς υφάλου, µε ειδικευµένο ξεναγό - συνοδό του Angsana Resort Spa. www.angsana.com.

* Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 7 ημέρες/ 5 νύχτες, €1085, με πλήρη διατροφή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, με την Emirates Airlines, me την marathontravel


Η καλύτερη εποχή για honeymoon στις ατόλες του Ινδικού Ωκεανού είναι από Νοέµβριο έως Απρίλιο, µε µέση θερµοκρασία γύρω στους 30°C.

No comments:

Post a Comment