Wednesday, November 28, 2012

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ iPad mini KAI iPad 4



Την εμπορική διάθεση του iPad mini αλλά και του νέου iPad4 με οθόνη Retina ανακοίνωσε την Τρίτη η COSMOTE.

Όπως αναφέρει η εταιρία, θα διαθέσει όλα τα μοντέλα των iPad mini και iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular, μέσα από προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για iPad, που θα «επιτρέπουν στους πελάτες της να απολαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση στο Internet, με ταχύτητες έως και τρεις φορές γρηγορότερα», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Πρόθεση της εταιρίας είναι να συνδυάσει τις νέες συσκευές και υπηρεσίες με το δίκτυο 4G, που έχει ξεκινήσει να διαθέτει εμπορικά, με στόχο να παράσχει υψηλή ταχύτητα στους καταναλωτές.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά τους, το νέο iPad με οθόνη Retina διαθέτει οθόνη 9,7'' Multi-Touch, κάμερα iSight , FaceTime, επεξεργαστή A6X και ασύρματη σύνδεση, ενώ διατίθεται σε 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από 669€. Το iPad με οθόνη Retina θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTE από τις 29 Νοεμβρίου.

Το iPad mini, έχει οθόνη αφής 7,9'', κάμερα iSight , FaceTime επεξεργαστή A5, και δύο φορές πιο γρήγορη ασύρματη ταχύτητα σύνδεσης, σε σχέση με τα iPad προηγούμενης γενιάς, αλλά και έως 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας και διατίθεται σε 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από τα 499€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητά των προϊόντων στις ιστοσελίδες της COSMOTE, του ΟΤΕ και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

No comments:

Post a Comment