Wednesday, November 7, 2012

Πέντε κορυφαία ελληνικά design hotels



Tο μοντέρνο design είναι ένας από τους λόγους που τα κάνουν ιδιαίτερα και οι, κάποιες φορές, υπερβολές στη διακόσμηση τα τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεων του κάθε ταξιδιώτη.
Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.trivago.gr, επέλεξε και παρουσιάζει πέντε κορυφαία ελληνικά design ξενοδοχεία που υπόσχονται να κάνουν τις μέρες διαμονής σας σε αυτά ακόμα πιο εντυπωσιακές και στιλάτες.  
 
 
Ξενοδοχείο Fresh (Αθήνα)
 
Κάθε πόλη, όσο αχανής και αν είναι κρύβει κάπου ένα μικρό διαμάντι. Στο πολύβουο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, το Fresh Hotel αντιπροτείνει μία γαλήνια παρένθεση και υποδέχεται τους ταξιδιώτες που θα το επιλέξουν, ανοίγοντας τη φρέσκια, χρωματιστή αγκαλιά του. Όποιο και από τα 133 δωμάτια και αν επιλέξουν οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό στιλ των δωματίων με έμφαση στο μινιμαλισμό και την ίδια στιγμή με έντονο το «in design» στοιχείο. Σουίτες και executive rooms, σε μονοχρωματικό και υπερσύγχρονο στυλ ενώ οι παροχές του ξενοδοχείου δε σταματούν εδώ. Στην ταράτσα, οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα, να απολαύσουν τον Αθηναϊκό ήλιο στις chaises longues και να ονειρευτούν ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα με ένα cocktail στο Air Lounge.
Φωτογραφία: http://imgll.trivago.com/contentimages/press/images/executiveroom1.png
 
Ξενοδοχείο Semiramis (Αθήνα)
Το ξενοδοχείο Semiramis είναι το πρώτο από τα ξενοδοχεία Yes. Ένα ξενοδοχείο που λέει Ναι στην πολυτέλεια, στη μοναδικότητα στο service και στο σύγχρονο design. Το ξενοδοχείο Semiramis είναι το δημιούργημα του Δάκη Ιωάννου και του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Karim Rashid, στους οποίους δόθηκε απόλυτη ελευθερία στο σχεδιασμό. Και το αποτέλεσμα φέρει σαφώς την υπογραφή του Karim, μέσα από τα ζωντανά χρώματα και τα περίεργα καμπυλόγραμμα σχήματα των χώρων και των διακοσμητικών. Νεανικό στιλ και αίσθηση, έντονα χρώματα και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου Semiramis που υπόσχεται να σας κάνει να πείτε Ναι στην πολυτέλεια και το εξεζητημένο design.
 
Ξενοδοχείο The Met (Θεσσαλονίκη)
Το ξενοδοχείο The Met βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Αποτελεί το “in design” στολίδι της συμπρωτεύουσας και υπόσχεται να κακομάθει γλυκά τους επισκέπτες που θα το επιλέξουν.  Οι απλές και λιτές γραμμές στα έπιπλα και η μίνιμαλ διακόσμηση είναι το βασικό του χαρακτηριστικό. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το άσπρο, το μαύρο και το γκρι για να δοθεί στο χώρο η αυστηρότητα και η χωρίς υπερβολή πολυτέλεια που αρμόζει σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που έχει γίνει ένα από τα σημεία αναφοράς της συμπρωτεύουσας.
 
HotelsCombined.com

Ξενοδοχείο Nafs (Ναύπακτος)
 
Το ξενοδοχείο Nafs βρίσκεται στην Ναύπακτο, σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής, την Ψανή. Η θέα από κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι κάτι παραπάνω από μαγευτική με τον Κορινθιακό κόλπο να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, το Ενετικό λιμάνι – οχυρό να δεσπόζει και τη κρεμαστή γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου να φωτίζει τα βράδια του ταξιδιώτη που επέλεξε το συγκερκιμένο ξενοδοχείο. Υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες, άψογη αισθητική, μίνιμαλ διακόσμηση με έμφαση στις μοντέρνες γραμμές και στα περίεργα διακοσμητικά, συνθέτουν μια οικεία ατμόσφαιρα και την ίδια στιγμή ένα περιβάλλον χλιδής και πολυτέλειας.
 
 
 
Ξενοδοχείο Chromata Up Style (Σαντορίνη)
Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Chromata Up-Style Hotel είναι χτισμένο στην Καλντέρα, στη Σαντορίνη, ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του κόσμου. Διαθέτει 22 δωμάτια-σουίτες και η διακόσμηση που έχει επιλεγεί για όλα είναι λιτή, με άσπρα έπιπλα και χρωματιστές πινελιές για να γίνεται ο χώρος πιο ζεστός και οικείος. Μοντέρνο design και μοναδικές υπηρεσίες και παροχές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις στο gourmet εστιατόριο, να χαλαρώσουν στο χαμάμ και στο τζακούζι και να απολαύσουν την υπέροχη θέα της Καλντέρας και του ηφαιστείου από το δωμάτιο τους.

No comments:

Post a Comment