Thursday, November 22, 2012

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΖΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΙΒΑΝΟΦΙΟ

Ειδικά εκπαιδευμένοι χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα χορέψουν zumba μαζί με πολίτες της Θεσσαλονίκης στονχορευτικό μαραθώνιο Zumbathon που θα φιλοξενηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Ιβανόφειοστις 18.00, για την ενίσχυση των σκοπών της Εταιρείας Alzheimer. 

Ο μαραθώνιος Zumbathon διοργανώνεται από την Alzheimer Ελλάς σε συνεργασία με τηνΦιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών και αποτελεί μία συμβολική εκδήλωση που υπογραμμίζει την ευεργετική επίδραση της σωματικής άσκησης στον εγκέφαλο. Η παραχώρηση του γηπέδου είναι μια ευγενική χορηγία του Γ.Σ. "Ηρακλής".

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει χορευτικό πρόγραμμα σωματικής άσκησης που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπαιδευτές zumba από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Zumba έχει γίνει γνωστή ως χορευτικό πρόγραμμα και διδάσκεται κυρίως σε σχολές χορού. Συνδυάζει βήματα LatinΒelly dancehip-hopAfricanBollywood και πολλά άλλα είδη με μουσική και χαρίζει διασκέδαση, χαμόγελα, ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα

Φορέστε, λοιπόν, τα αθλητικά σας παπούτσια για να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να γυμναστείτε και να στηρίξετε το έργο της Alzheimer Ελλάς! 

Ιβανόφειο γήπεδο, Αγ. Δημητρίου 159 (Γραμμές Λεωφορείων ΟΑΣΘ: 17, 24, 37)

No comments:

Post a Comment