Thursday, November 15, 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΡΣΜ



O δημοσιογράφος και συγγραφέας Σπύρος Κουζινόπουλος  παρουσιάζει τα συγκλονιστικά, αιματηρά γεγονότα του «Μάη του ’36» στη Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή μεταδίδεται  από τον 102fm και τον 9.58  του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.
Την Κυριακή, 18  Νοεμβρίου 2012 την ίδια ώρα και πάντα στο πλαίσιο του αφιερώματος, η δημοσιογράφος Ελένη Τσιτούρη ξεκινά κύκλο εκπομπών, που αναφέρονται στην αρχιτεκτονική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης, με παρουσίαση αντιπροσωπευτικών δειγμάτων του αρχιτεκτονικού πλούτου και του πολυεθνικού χαρακτήρα της πόλης. Στην πρώτη εκπομπή «Συνοικία Εξοχών- Πύργοι Θεσσαλονίκης», μετά από εκτενή εισαγωγή για το θέμα αυτό, συνομιλεί με τους: Σταμάτη Χονδρογιάννη, αρχαιολόγο, Ζήση Σκαμπάλη, αρχιτέκτονα, Στέργιο Στεφάνου, ζωγράφο-αρχιτέκτονα, Δημήτρη Ζυγομαλά, αρχιτέκτονα και Χριστίνα Ζαρκάδα, αρχιτέκτονα.
Οι εκπομπές αυτές μεταδίδονται και από το Τρίτο Πρόγραμμα-Βραχέα της ΕΡΤ3 τις ίδιες ημέρες, στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος, για τους  Έλληνες της διασποράς. 

No comments:

Post a Comment