Wednesday, November 21, 2012

ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ



Στο πλαίσιο της 28ης κλαδικής έκθεσης «Philoxenia», που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Helexpo, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης οργανώνει συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές της τουριστικής βιομηχανίας» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, από 9:30π.μ. έως 5μ.μ., στην αίθουσα «Corona».
To συνέδριο απευθύνεται σε ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπους επιμελητηρίων και συλλογικών φορέων του κλάδου.
Οι θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν :
Πως επηρεάζει η εκπαίδευση την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών
Βελτίωση της απασχόλησης μέσω σύνδεσης της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση
Ο ρόλος των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην σχέση καταναλωτών με προμηθευτές τουριστικών υπηρεσιών
Στρατηγική ανάπτυξη ενός τουριστικού προορισμού –destination management
Τα οφέλη μιας ξενοδοχειακής μονάδας από την ένταξή της σε ξενοδοχειακή αλυσίδα
Η δυναμική του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα
Παγκόσμια συστήματα κρατήσεων και κανάλια διανομής. Η εξέλιξη των GDS (Global Distribution Systems)
Δυνατότητα προσέλκυσης τουριστών από τις μεγάλες αγορές της Κίνας, Ινδίας, Ρωσίας και Τουρκίας.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της εκδήλωσης αυτής είναι η θετική ανταπόκριση της Ιταλικής Κυβέρνησης στο αίτημά μας για συμμετοχή στο συνέδριο με κορυφαία στελέχη του τουρισμού που θα δώσουν την εμπειρία τους, τις προτάσεις τους για  την ανέλιξη του τουρισμού στις ημέρες τις κρίσης που διανύουμε.
Συμμετέχουν ως επίσημοι προσκεκλημένοι-εισηγητές ο κ. Renzo Iorio, Πρόεδρος της Federturismo (Αντίστοιχη ΣΕΤΕ Ιταλίας ) και ο κ. Piero Zagara, Διευθυντής της ISNART (Εθνικό Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών Ιταλίας ), οι ομιλίες των οποίων θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα.
HotelsCombined.com
Ομιλητές είναι ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος, Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, ο κ. Γεώργιος Δρακόπουλος, Διευθυντής ΣΕΤΕ, η κ. Δέσποινα Αμαραντίδου, Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και ιδιοκτήτρια του Συνεδριακού Γραφείου Artion Congress, ο κ. Νικόλαος Σαπουντζής, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο κ. Ευάγγελος Παναγόπουλος, Senior Market Manager Ελλάδας – Κύπρου της Gulliver’s Travel Associates, ο κ. Ματθαίος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, ο κ. Απόστολος Παλακίδης, Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη,  ο κ. Στέλιος Αγγλούπας, Πρόεδρος Signature Europe and Goldaxia, o κ. Ευάγγελος Χρήστου, Καθηγητής Τουριστικού Marketing Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και ο κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, Υπεύθυνος Γραφείου Εργασιών Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

No comments:

Post a Comment