Wednesday, November 14, 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΛΤΕΡ...


Ξανα στον αερα ο ΑΛΤΕΡ  απο 1 Δεκεμβριου¨
Oι πληροφορίες θέλουν να έχει συνταχθεί μια λίστα με 250 περίπου εργαζόμενους, κυρίως τεχνικών (οι δημοσιογράφοι υπολογίζονται σε 50), οι οποίοι θα πάρουν μια επιταγή ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας που έχουν με ποσό από 7.000, 12.000 και 20.000 ευρώ, προκειμένου να επαναλειτουργήσει το κανάλι.
Η ΕΣΗΕΑ μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις αποφάσισε να συγκαλέσει για σήμερα στις 3 το μεσημέρι συνέλευση των δημοσιογράφων με σκοπό να υπάρξει μια πλήρης ενημέρωση, ώστε να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες.
Πολλοί ήταν αυτοί χθες στον διαδικτυακό χώρο που έσπευσαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις, προαναγγέλλοντας μάλιστα ορισμένοι και την επάνοδο του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. Ο γνωστός δημοσιογράφος, αν και πολλές φορές στο παρελθόν είχε διαμηνύσει ότι η υπόθεση του Alter γι’ αυτόν έχει τελειώσει, επανήλθε χθες μέσα από το λογαριασμό που έχει στο twitter, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν εμπλέκεται στην υπόθεση επαναλειτουργίας του Alter. Ιδού τι είπε: «Ούτως ή άλλως όμως η υπόθεση αυτή για μένα έχει τελειώσει. Και δεν θα ασχοληθώ ξανά».

No comments:

Post a Comment