Thursday, November 29, 2012

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ3



Οι δημοσιογράφοι, οι συντελεστές και η διοίκηση της ΕΡΤ3 θα βραβευτούν από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση για την άρτια και πολύπλευρη κάλυψη των εκδηλώσεων της 100ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης και την παρουσίαση της σειράς «Ο Αιώνας της Θεσσαλονίκης». 
Το Ίδρυμα απονέμει κάθε χρόνο και επί 29 συνεχή χρόνια, Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις σε δημοσιογράφους για τις επιτυχίες τους και το ήθος τους και σε ανθρώπους και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που διακρίθηκαν στο έργο τους στους τομείς της Ενημέρωσης και της Κοινωνικής Προσφοράς. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος  Μπότση αποδέχτηκε πρόταση για τη βράβευση της ΕΡΤ3 από τη Γνωμοδοτική Επιτροπή την οποία αποτελούν:  ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, η, Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη, ο Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού ΜΜΕ και π. Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΜ-Θ Γιάννης Χρυσάφης, ο Επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Θανάσης Παπανδρόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και επ. καθ. Πανεπιστημίου Γιώτα Αντωνοπούλου. 
Η τελετή της απονομής θα γίνει την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012, στις 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Το βραβείο θα παραλάβει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας, Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3 Κώστας Μπλιάτκας.

No comments:

Post a Comment