Tuesday, October 30, 2012

GRACE JONES -ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Διαχρονική καλλιτέχνης, εκκεντρική φιγούρα της χρυσής εποχής της pop και αντισυμβατική fashion icon, η Grace Jones κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στη μουσική σκηνή να ζει αιώνιο. Ακόμα και σήμερα στα 64 χρόνια της, το αστείρευτο ταλέντο και το «άγριο» ταμπεραμέντο της συνθέτουν ένα φαντασμαγορικό show άξιο μιας πραγματικής music idol!
Σε μια εντυπωσιακή εμφάνισή της στο «New Yorks Roselandballroom», το περασμένο Σάββατο, η Jones κατάφερε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο ένα σέξι στενό μαύρο κορμάκι που αναδείκνυε την εκπληκτική σιλουέτα της! Επισκιάζοντας τη… φιλόδοξη διάδοχό της Rihanna, που παρουσίασε τη Grace στο κοινό ως «έμπνευσή» της, έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών φορώντας φουτουριστικές δημιουργίες και avant guarde αξεσουάρ, θυμίζοντας σε μικρούς και μεγάλους την αίγλη της pop κουλτούρας των 80s!
Η Grace Jones θεωρείται από πολλούς επιρροή πολλών σύγχρονωνpopstars, συμπεριλαμβανομένης και της Lady Gaga, για την οποία μάλιστα η ίδια δε δηλώνει και ιδιαίτερα… ενθουσιασμένη! Η Jonesμιλώντας, το 2010 για τη «The Telegraph», όταν ρωτήθηκε η γνώμη της για το φαινόμενο-Gaga, δήλωσε «Δεν έχω άποψη. Κοιτώ τη δουλειά μου».

No comments:

Post a Comment