Monday, October 15, 2012

ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ...ΠΕΘΑΝΕ

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άντρας από τη Φλόριντα τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό βρώσης κατσαρίδων!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ στο YouTube έχει δημοσιευτεί βίντεο που δείχνει τον άτυχο άντρα να προσπαθεί να ολοκληρώσει το αηδιαστικό γεύμα του προκειμένου να κερδίσει το βραβείο.

Το διαγωνισμό διοργάνωσε κατάστημα ερπετών και στόχος των αρκετών συμμετεχόντων ήταν να φάνε όσα μια ποικιλία εντόμων προκειμένου να κερδίσουν ένα εξωτικό ερπετό: ένα πύθωνα!

Πριν ο 32χρονος Edward Archbold καταρρεύσει είχε φάει δεκάδες κατσαρίδες και σκουλήκια.«Μερικά φίδια είναι πολύ ακριβά. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φάω έντομα προκειμένου να αποκτήσω ένα, θα ήταν μια καλή ιδέα», δήλωσε ο Pharaoh Gayles, ένας εκ των περίπου 20 με 30 συμμετεχόντων και περιγράφει τη διαδικασία:

«Σταθήκαμε όλοι πίσω από δοχεία, σήμαναν την έναρξη και όλοι απλά αρχίσαμε να τρώμε».

Η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση λίγο πριν τα μεσάνυχτα από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, καθώς ο Archbold είχε καταρρεύσει στην προσπάθεια του να κερδίσει το φίδι αξίας 850 δολαρίων.

«Αφού τελείωσε, πήγε στο μπάνιο να κάνει εμετό και αυτό ήταν», σημειώνει ο Gayles.Ο άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

«Συμμετείχαν 20-30 άνθρωποι και όλα ήταν εντάξει. Όλοι γνώριζαν τι έκαναν και υπέγραψαν συμφωνητικό ότι έχουν την ευθύνη για τη συμμετοχή του σε αυτό το μοναδικό και ανορθόδοξο διαγωνισμό», σημειώνεται στην ανακοίνωση του καταστήματος.

Δεν έχει εκδοθεί ακόμη η επίσημη αιτία θανάτου. «Εκτός από την περίπτωση που οι κατσαρίδες ήταν μολυσμένες με βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς, δεν νομίζω ότι οι κατσαρίδες είναι επικίνδυνες προς βρώση», σημειώνει ο καθηγητής εντομολογίας Michael Adams.

No comments:

Post a Comment