Monday, October 1, 2012

ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ

Ηταν μια μεγαλη γιορτη αγαπης η προσκληση του αμερικανικου κολλεγιου ΑΝΑΤΟΛΙΑ για το συνολο των αποφοιτων,που κατα εκατονταδες-ξεπερασαν τους χιλιους-προσηλθαν την Κυριακη 21 Σεπτεμβριου στον προαυλιο χωρο του Macedonia Hall ,οπου μεγαλα τραπεζια περιμεναν να φιλοξενησουν τους αποφοιτους και τις οικογενειες τους.
Απο νωρις εγιναν αγωνες καλαθοσφαιρας μεταξυ των αποφοιτων,επισης πραγματοποιηθηκαν παιχνιδια με την Juventus Soccer Schools ,ενω για τους πιτσιρικαδες  υπηρχαν ψυχαγωγικες εκδηλωσεις.Ακομα  για μια ωρα μικροι και μεγαλοι ειχαν την δυνατοτητα να λικνιστουν στους λατινοαμερικανικους ρυθμους κι ακομα να πιουν καφε με τους καθηγητες.
Ειδαμε τον πρωην προεδρο κ.Μακ Γκριου και τον ευσταλη και πολυ αγαπητο παλιο γυμναστη Αντωνη Δουκα και αλλους με κορυφαια την αλλοτε ψυχη της Γραμματειας,την κα Φωφω Καραλια,που ολους τους θυμοταν σαν παιδια της και ολοι την αγαπουσαν.
Ακολουθησε αμερικανικο μπαρμπεκιου με αφθονη μπυρα "Βεργινα"-γενναιοδωρη προσφορα της εταιρειας η οποια ανηκει σε αποφοιτο.
Η μπαντα δρομου του "Κρουστοφωνου"(20 μουσικοι που παιζουν εν κινησει)...Αλ.Παπαδιαντη 6,τηλ. 2310-861874...ηταν ευχαριστη εκπληξη καθως επαιζε κρουστα και πνευστα.Εκεινη που αδικηθηκε απο την μικροφωνικη ηταν η εξαιρετικη τραγουδιστρια Ευη Σιαμαντα,σε μια απο τις σπανιες φετινες εμφανισεις της.
Ηταν μια ξεχωριστη βραδια το  ΗΟΜΕCOMING 2012,που εδωσε την ευκαιρια σε παλιους συμμαθητες και φιλους να συναντηθουν μετα απο χρονια-μολις λιγες μερες μετα το CLASS REUNION  της ταξης του 62.
Αυτη η συναντηση συγκεντρωσε περισσοτερους απο 40 αποφοιτους στον κηπο του MORLEY HOUSE με υποκρουση τις μεγαλες επιτυχιες του 62,οπως Sealed with a kiss.
Kαι την επομενη εκδρομη στην Θρακη με ορμητηριο το ξενοδοχειο ΑΝΑΤΟΛΙΑ στην Κομοτηνη,ιδιοκτησιας του συμμαθητη Νικου Χρυσοχοιδη.
Η εξορμηση περιλαμβανε επισκεψεις στην Αλεξανδρουπολη(καφε γυρω απο τον Φαρο),γευμα στην ταβερνα του Αη Γιωργη(Αγιος Γεωργιος Μακρης-τηλ.25510-171777)διπλα και πανω απο την θαλασσα,θαυμασιο γευμα στην παραδοσιακη ταβερνα "Αγναντεμα"(10ο χλμ Ξανθης-Εχινου,τηλ.6946-208473),καπου σ'ενα βουνο με θεα το μικρο γραφικο χωριο Αιωρα-μολις 10 λεπτα απο την Ξανθη με σουβλα,κοντοσουβλι,κοκορετσι,τζιγεροσαρμαδες και αλλες σπεσιαλιτε.
Περνωντας απο την Καβαλα οι εκδρομεις σταματησανστο ξενοδοχειο Galaxy για εναν καφε στο στο ρουφ γκαρντεν με την υπεροχη θεα 360 μοιρων
Το ΑΝΑΤΟΛΙΑ Κομοτηνης ειναι η καλυτερη αναμνηση,με πεντακαθαρα δωματια,μοντερνα,αναπαυτικα,πρωινο 5 αστερων και υπερπροθυμο προσωπικο.Σε μια ομαδικη εξορμηση στο οχυρο Νυμφαιας,οπου εγινε και καταθεση στεφανου στην μνημη των πεσοντων,καθ οδον εγινε  μια σταση για αγορα καφε απο το καλυτερο καταστημα καφε που ανηκει στον παλιο συμμαθητη Βασιλη Κεκκερη.
Θα ηταν παραλειψη να μην αναφερθουμε στην επισκεψη-ξεναγηση στο εργοστασιο της ζυθοποιιας ΒΕΡΓΙΝΑ στην βιομηχανικη ζωνη Κομοτηνης,οπου ο Δημητρης Κρις,διευθυντης εταιρικης αναπτυξης,καλωσορισε τους εκδρομεις,οι οποιοι στην συνεχεια γευτηκαν τις εξαιρετικες μπυρες παγωμενες,σε δεξιωση στον κηπο.
Στην εκδρομη  ηταν παροντες Ισμηνη Πολιου,Τανια Γεσιου,Πιτσα Πασχαλη,Αγγελα Στεριανου,Σεμιραμις Διονυσιου,Μαρια Κουλιστανιδου,Φλωρα Αλτσεχ,Λενα Σκουντζου,Σονια Πυλορωφ,Μιραντα Μπροβα,Βιβη Μαυριδου,Κωστας Γραμμενιδης,Αποστολος Δικτυοπουλος,Λακης Μποταιτης,Βαγγελης Αθανασιαδης,Ματθαιος Καλφαγιαν,Νικος Χρυσοχοιδης,Λευτερης Κογκαλιδης.

No comments:

Post a Comment