Monday, October 1, 2012

ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

Ο Βρετανός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε ότι ματαιώνει το σκέλος της περιοδείας του στην Αυστραλία το Νοέμβριο, εξαιτίας του «έντονου άγχους» που τον διακατέχει του μετά τη μάχη που έδωσε πέρυσι απέναντι σε βαριάς μορφής πνευμονία. 

Ο 49χρονος τραγουδιστής λέει ότι η ακύρωση εννέα συναυλιών «του ματώνει την καρδιά», όπως αναφέρει ότι μετά τις προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο εμφανίσεις του στη Βρετανία θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του άγχους.

«Παρότι σωστά θεωρούσα ότι οι συναυλίες θα με χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ότι η φωνή μου θα ανακάμψει απόλυτα [...] λανθασμένα θεώρησα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω το σοβαρό άγχος που με βασανίζει» έγραψε στο δικτυακό του τόπο.

Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των Wham! εισήχθη τον περασμένο Νοέμβριο σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύτηκε επί ένα μήνα με βαριάς μορφής πνευμονία.

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι από πέρυσι που νοσηλεύτηκα προσπάθησα μάταια να ξεπεράσω το τραύμα, το οποίο οι γιατροί που μου έσωσαν τη ζωή μου είπαν ότι θα βίωνα» έγραψε.

Ο Τζορτζ Μάικλ επρόκειτο να ξεκινήσει σειρά συναυλιών στην Αυστραλία από το Περθ στις 10 Νοεμβρίου και θα ακολουθούσαν εμφανίσεις στην Αδελαϊδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν. Θα δοθούν κανονικά οι εννέα συναυλίες του στη Βρετανία εντός του Οκτωβρίου.

No comments:

Post a Comment