Friday, October 19, 2012

Η πρωινή ζώνη στο Ραδιο Θεσσαλονικη αρχίζει στις 6 το πρωί με το δίδυμο, Σάκη Μόσχη και Μιχάλη Φωτιάδη, να αναλύει τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας. Αμέσως μετά, στις 8.30 τη σκυτάλη παίρνει ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, ο οποίος σε "Ανοιχτή γραμμή" (όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής) με τους ακροατές σχολιάζει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την επικαιρότητα. Ακολουθεί από τις 11 και μετά ο Διογένης Δασκάλου, ο οποίος με το καυστικό χιούμορ που τον διακρίνει δεν αφήνει ασχολίαστο τίποτα. Τίτλος της εκπομπής: "Happyland - Mια ώρα σ’ άλλη χώρα".
 Στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, η Κλαούντια Έγγερς και ο Σωτήρης Κυριακίδης παίρνουν "θέσεις στην καθημερινή μάχη" παρουσιάζοντας τους "Κανόνες Εμπλοκής". Στις 2 το μεσημέρι σειρά έχει ο Γιώργος Μύρτσος από την εκπομπή "Παίξτε μπάλα" και μέσα από ένα χαρακτηριστικό χιουμοριστικό πρίσμα κάνει το δικό του σχολιασμό για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. 4-6 η Πέτρα Καρυώτη καλεί τους ακροατές σ’ ένα δίωρο μαγκαζίνο με τον τίτλο: "Μαζί ξεπερνάμε την κρίση", ενώ στις 6 επαναλαμβάνεται η εκπομπή του Διογένη Δασκάλου για όσους-ες δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν το πρωί. 
19.00 -22.00 «Η λαίδη κι ο αλήτης» με τους Μάρθα Αλεξίου - Νίκο Μαρόγλου, ενώ στις 22.00 η Κατερίνα Χέλμη παρουσιάζει μια δίωρη άκρως μουσική βραδιά.

No comments:

Post a Comment