Wednesday, October 3, 2012

ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤ 3



«Ένα κι ένα» η νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΤ3. 
Από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και κάθε μέρα από τις 11.00 έως τις 12:40, οι δημοσιογράφοι Βασίλης Κατσάρας και Έλσα Ποιμενίδου δίνουν ραντεβού με τους πολίτες, ξεδιπλώνοντας την επικαιρότητα σε όλη την επικράτεια, στη Θεσσαλονίκη και ιδιαιτέρως στην περιφέρεια. Ότι συμβαίνει γύρω μας στο μικροσκόπιο της εκπομπής, με απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αλλάζουν τη ζωή μας. 
Με πρωτότυπες ιδέες για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας. Με προτάσεις και ειδήσεις για τους νέους, την παιδεία, την υγεία και την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την επιστήμη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. 
Η θετική δράση, η κοινωνική ευαισθησία και προσφορά, τα θετικά παραδείγματα σε όλους τους τομείς, αποκτούν το δικό τους βήμα στην εκπομπή.
Με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο, στην υπηρεσία του πολίτη, με ψύχραιμη ματιά και εγκυρότητα.
Αναφερόμενος στη φιλοσοφία της εκπομπής ο Βασίλης Κατσάρας επισημαίνει: «Απευθυνόμαστε στον πολίτη. Μιλάμε απλά για τα καθημερινά του προβλήματα, που είναι και δικά μας προβλήματα και μοιραζόμαστε τις ανησυχίες του που είναι και δικές μας ανησυχίες»
«Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ειδήσεις. Θα βλέπουμε μαζί κάθε μέρα όσα αλλάζουν τη ζωή μας και συμβάλλουν στην εξέλιξή μας», τονίζει από την πλευρά της η Έλσα Ποιμενίδου.

Μεταδίδεται: Από Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις 11:00
Επιμέλεια-παρουσίαση: Βασίλης Κατσάρας, Έλσα Ποιμενίδου
Αρχισυνταξία: Πάνος Κάσαρης, Βασίλης Κατσάρας
Ρεπορτάζ: Ελένη Καμπάκη
Σκηνοθεσία: Νίκη Ιντζέ
Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Γκρισπάνης 

No comments:

Post a Comment