Saturday, October 13, 2012

22-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η 28η PHILOXENIA



Με στραμμένο το βλέμμα σε καινούργιες, διεθνείς αγορές στον κλάδο του τουρισμού, η 28η PHILOXENIA για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της εξελίσσεται και θέτει νέους στόχους.
Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τουριστικές αγορές από τη Βαλκανική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 
    
Διευρυμένο Πρόγραμμα Εμπορικών Επισκεπτών
Στη PHILOXENIA 2012 θα φιλοξενηθούν 100 και πλέον εμπορικοί επισκέπτες από τη Διεθνή Τουριστική Αγορά. Ενδεικτικά, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προέρχονται από τις εξής αγορές:
10 και πλέον από την Κίνα
10 από Ρωσία & Ουκρανία
Περισσότεροι από 10 από τις Βαλκανικές χώρες και την Τουρκία
Περισσότεροι από 20 από τις παραδοσιακές, μεγάλες αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας
6 και πλέον από την Ινδία
Τουλάχιστον 5 από τη Μεγάλη Βρετανία
Μεγάλος αριθμός από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και τη Ν. Αφρική
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 28η PHILOXENIA θα εκπροσωπηθεί η TUI Travel και η AURORA Travel – Tours με τουριστικούς εκπροσώπους τους από την Ευρώπη και την Ασία, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής συνδέσμου από τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και από άλλες χώρες. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ένωση UEFA.
    
Συμμετοχές από το Εξωτερικό και όλη την Ελλάδα
Στη φετινή PHILOXENIA θα εκπροσωπηθούν δια των αρμοδίων τους ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα το «παρών» θα δώσουν τουριστικές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς του κλάδου και έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.
HotelsCombined.comΔηλώστε τώρα συμμετοχή και επωφεληθείτε από τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εμπορικούς επισκέπτες και προβάλλετε την επιχείρησή σας σε περισσότερους από 20.000 επισκέπτες.

Minimum εκθεσιακή συμμετοχή, εξοπλισμένο stand 12 τ.μ. με κόστος €1.474
Προτεινόμενο πλήρες εξοπλισμένο business stand 16 τ.μ. με κόστος €2.290
Δυνατότητα εκθεσιακής παρουσίας με infodesk και δικαίωμα συμμετοχής στις συναντήσεις με τους Hosted Buyers με κόστος €490
 
Για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας παραμένουμε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 2310 291293 (υπεύθυνη επικοινωνίας: Ζαχαράκη Φωτεινή) και 2310 250926 & 6973 223275 (υπεύθυνος επικοινωνίας: Ζερβόπουλος Χρυσόστομος).

No comments:

Post a Comment