Monday, October 22, 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

*One sweet day ονομαζεται το γλυκο καταστημα του φωτογραφου Ζαρζωνη στην Ολυμπου 57.Εχει σοκολατες ολων των ειδων και αλλα γλυκα
* Πριν απο λιγες μερες εγινε το μνημοσυνο ενος υπεροχου ανθρωπου της Θεσσαλονικης,του Γιαννη Ζουρα.Τον θυμωμαστε παντα κεφατο,παντα χαμογελαστο,παντα ευδιαθετο.Ηταν η ψυχη ολων των παρτυ.
*Στις 6 Φεβρουαριου η Ελλη Σταη επιστρεφει στην μικρη οθονη.Η τιμωρια της εληξε.
**Απο ειδησεις αθηναικου καναλιο "οι νεκροι εφθασαν αισιως τους δεκα"!
*Ο 10ος κυκλος της σειρας NCIS  μεταδιδεται απο τη NOVA με μολις δυο μηνες καθυστερηση απο τισ ΗΠΑ.Συγχροως σε καθημερινη βαση ο Star παρουσιαζει τον πεμπτο κυκλο.
*Στελιος Παρλιαρος,μετακομιζει στον Sky.
*Πολλα γνωστα ονοματα του ραδιοφωνου και της τηλεορασης στην Αθηνα περιμενουν ακομα στο τηλεφωνο για χειμερινη εργασια.Ισως απο Νοεμβριο τους λενε.
*!0 Δεκεμβριου στο Οσλο θα γινει η απονομη των Νομπελ
*Αντεληφθησαν οι Θεσσαλονικεις την WΟΜΕΧ?Που ειναι οι χιλιαδες που θα κατεφθαναν απ ολη την Ευρωπη και θα πλημμυριζαν τα ξενοδοχεια,τα εστιατορια,την HELEXPO  και την Θεσσαλονικη...Καταλαβε καποιος οτι
ολη η φασαριαπου εγινε στην αρχη με πολλες υποσχεσεις και  ξεφουσκωσε,χωρις να αφησει καποια επενδυση στην πολη φιλοξενιας.Για τετοια κοροιδια μιλαμε.Ποιος θα απολογηθει γι αυτο το φιασκο...
*Η ετησια χοροεσπεριδα του συλλογου γενικων διευθυντων ξενοδοχειων Μακεδονιας -Θρακης θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 8 Δεκεμβριου στο συγκροτημα 5 αστερων Mediterranean Village,στην παραλια της Κατερινης.
*Στην θεση της πρασινης σαλατας με φραουλες το Friday's σερβιρει τωρα-αλλαγη φρουτου-πορτοκαλια.Εξ ισου ευγεστη σαλατα.Την συνιστουμε.

No comments:

Post a Comment