Thursday, September 6, 2012

ΝΕΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΟΥΝΣ


 




Εκεί που όλοι λέγανε ότι πάει αυτό ήταν, οι Rolling Stones γέρασαν, βγαίνει το «Grrr!» το νέο τους άλμπουμ! Στις 12 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια ημερομηνία της διάθεσης του νέου του άλμπουμ «Grrr!» που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση του συγκροτήματος.

Το άλμπουμ θα βγει σε 3 εκδοχές εκ των οποίων η μια βινύλιο και εκτός από ανέκδοτες βερσιόν και best of επιτυχίες περιλαμβάνει και δύο νέα κομμάτια που ηχογράφησαν μέσα στο καλοκαίρι στο Παρίσι. Το άλμπουμ θα περιέχει 50 κομμάτια και θα αποτελείται από 3 cd.

Φυσικά όλη η υφήλιος περιμένει να ακούσει τα νέα κομμάτια των Stones καθώς δεν έχουν βγάλει κάτι νέο από το 2005 και μετά την βιογραφία του Keith Richards «Life», πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι τα glimmer twins (όπως αποκαλούσαν τον Richards και τον Jagger) δεν θα ξανασυνεργαστούν λόγω όλων αυτών που έσουρνε ο Richards στον Jagger στο βιβλίο.

Οι δυο τους όμως τα βρήκαν, οι Stones γιόρτασαν τον Ιούλιο τα 50 τους χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Νέο cd αλλά και δύο νέες ταινίες!

Η πρώτη βγαίνει τον Οκτώβρη στους κινηματογράφους με τίτλο «Crossfire Hurricane» και είναι ένα ντοκιμαντέρ από την πρώτη μέρα τους ως Rolling Stones ως το σήμερα. Η δεύτερη με τίτλο «Charlie is my Darling: Ireland 1965», γυρίστηκε πριν 50 χρόνια και θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Ο, τι και να λένε οι κακές γλώσσες πάντως, οι παππούδες της ροκ τους βάζουν γυαλιά!

No comments:

Post a Comment