Monday, September 3, 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

+Μεγαλη απωλεια για τον δημοσιογραφικο κοσμο ο θανατος του Δημητρη Γουσιδη.Ακουραστος ρεπορτερ,σπουδαιος δασκαλος,αυστηρος,εντιμος ανθρωπος ,γενναιοδωρος
ΑΔΕΙΑΣΑΝ οι ακτες το περασμενο Σαββατοκυριακο.Οσοι εξεδραμαν πηγαν για τον καφε,την παρεα η και την μουσικη.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ το βραδυ στο  Morley House του Ανατολια η συναντηση της ταξης των αποφοιτων του 1962.Και την επομενη εκδρομη στο ξενοδοχειο "Ανατολια" της Κομοτηνης που ανηκει στον αποφοιτο της ιδιας ταξης Νικο Χρυσοχοιδη.
ΝΤΟΝΑΤΣ δοκιμασαμε για πρωτη φορα στην Θεσσαλονικη κατα την διαρκεια της ΔΕΘ,στο αμερικανικο περιπτερο,που τα μοιραζε δωρεαν στους επισκεπτες.
ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ των 5.000-12.000  που επαιρναν καποιοι στις ΕΡΤ  εχουν περιοριστει
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ,ημερησιες κρουαζιερες  στο Αγιο Ορος και ξεναγησεις στην ορεινη Χαλκιδικη ολο το καλοκαιρι, με πλοιο χωρητικοτητας 250 ατομων(η διαρκεια της κρουαζιερας ηταν 3,5 ωρες) οργανωναν δυο γραφεια της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Αν τις ειχαν διαφημισει θα ειχαν πολυ περισσοτερο κοσμο.
ΚΑΛΑ πηγε και φετος η WATERLAND στους Ταγαραδες της Θεσσαλονικης
ΠΟΥΛΑΕΙ ο Σταματης Κοκοταςτην πολυτελη  LAMBORGHINI MIURO που του ειχε χαρισει ο Αριστοτελης Ωνασης.
ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ χορου Καλαμαριας(Κωνσταντινουπολεως 19,τηλ.6932-732314)διδασκουν,εκτος των αλλων,hip hop,break dance,zumba.Tα μηνιαια διδακτρα ειναι 30 ευρω.
ΟΛΟ το καλοκαιρι ηταν μειωμενη η κινηση στους κινηματογραφους.Σε απογευματινη προβολη μετρησαμε εναν θεατη-τον γραφοντα.
ΑΡΧΙΣΕ η προετοιμασια για τα φθινοπωρινα προγραμματα στο Βαφοπουλειο ,με αφιερωματα στον Φρεντ Ασταιρ,Νταννυ Καιη,Καρμεν Μιραντα κι ενα εξτα προγραμμα-εκπληξη που καλυπτει την περιοδο 1934-1960.
ΑΥΡΙΟ το βραδυ σε μπαρ κεντρικου ξενοδοχειου συναντηση των μελων των STRANGERS και φιλων τους δημοσιογραφων.
HOMECOMING ΣΤΙΣ 23 Σεπεμβριου στο κολλεγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ για ολους τους παλιους μαθητες και μαθητριες με μπαρμπεκιου,καλλιτεχνικο προγραμμα,κλπ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ πειραματικος σταθμος τηλεορασης λειτουργησε απο την ΔΕΗ στο περιπτερο της στην ΔΕΘ απο 4-26 Σεπτεμβριου 1960.Ηταν ιδεα του Μανου Ιατριδη.Εμφανιστηκαν  Αλκης Στεας,Γιωργος Οικονομιδης,Νικυ Γιακοβλεφ και Μαιρη Λω,Κατινα Παξινου,Αχιλλεας Μαμακης,Αννα Συνοδινου,Αλικη Βουγιουκλακη,Ραλλου Μανου,η ορχηστρα Γερασιμου Λαβρανου κ.αΑρχισυντακτης ηταν ο Βασιλης Καζαντζης.Τον σταθμο εγκαινιασε ο τοτε πρωθυπουργος Κωνσταντινος Καραμανλης.Η ΔΕΗ εγκατεστησε 100 δεκτες σε κεντρικα σημεια της πολης και της ΔΕΘ.Η πρωτη εκφωνητρια ηταν η Ελσα Παπαστεργιου,πιο γνωστη αργοτερα  ως Λιτσα Φωκιδου Συνεργαστηκε ο μετακληθεις απο τις ΗΠΑ Σαλονικιος Γιωργος Κεσισογλου-στον τεχνικο τομεα.

No comments:

Post a Comment