Sunday, August 19, 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΤΩ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ



Tα είχαν όλα, φήμη λεφτά καλή ζωή και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον...
Όμως πέθαναν αιφνίδια, χωρίς να δουν να προβάλλονται οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσαν. Εκείνοι έφυγαν, αλλά οι ταινίες τους ολοκληρώθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και κυκλοφόρησαν, μέρες, μήνες ακόμα και χρόνια μετά το θάνατό τους
Η πιο διάσημη ξανθιά σεξοβόμβα του κινηματογράφου βρέθηκε νεκρή στα 36 της χρόνια, τον Αύγουστο του 1962. Αποσπάσματα από την τελευταία της ταινία κυκλοφόρησαν μετά το θάνατό της ως ντοκυμαντέρ.
O Ηeath Ledger πέθανε το 2008 από υπερβολική δόση ηρεμηστικών χαπιών έξι μήνες πριν βγει στις αίθουσες τοThe Dark Knight το οποίο και του χάρισε ένα "μετά θάνατον" Oscar. Ήταν μόνο 28 χρονών.
Στα 39 της χρόνια , το Φεβρουάριο του 2007,πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών η ηθοποιός και γνωστή από το γάμο της με υπέργηρο εκατομμυριούχο η Αnna Nicole Smith Η ταινία όπου πρωταγωνιστούσε κυκλοφόρησε τον Mάιο του ίδιου χρόνου.
H υπέροχη φωνή της Whitney Houston, σίγησε για πάντα το Φεβρουάριο του 2012 όταν βρέθηκε πνιγμένη στην μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου έμενε, έξι μήνες πριν κυκλοφορήσει η ταινία της Sparkle.
Ο θρύλος Bruce Lee πέθανε στα 32 του χρόνια το 1973. Πέντε μέρες μετά, κυκλοφόρησε η τελευταία ταινία που είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα.
Tην τραγική μοίρα του διάσημου πατέρα του είχε και ο Brandon Lee γιος του Bruce, o οποίος σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστούσε με τίτλο The Crow. To σενάριο έλεγε ότι θα πυροβολούσε τον ηθοποιό ένα άσφαιρο όπλο. Το όπλο όμως είχε σφαίρα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος ηθοποιός να πέσει νεκρός από μια σφαίρα στο κεφάλι. Κανείς βέβαια από την παραγωγή της ταινίας δεν μπόρεσε να εξηγήσει πως βρέθηκε σφαίρα μέσα στο όπλο. Η ταινία ολοκληρώθηκε με κάποιον άλλο και ψηφιακά τοποθετήθηκε το πρόσωπο του Brandon.

Η Νatalie Wood βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα το Νοέμβριο του 1981 πριν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της μοιραίας τελευταίας της ταινίας. Ντουμπλαρίστηκε και η ταινία κυκλοφόρησε δυο χρόνια μετά.
James Dean: Άλλος ένας θρύλος που έφυγε νέος. Η τελευταία ταινία του "Επαναστάτης χωρίς αιτία" κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους ένα μήνα μετά τον τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής τους στα 24 χρόνια του

No comments:

Post a Comment