Thursday, August 9, 2012

ΜΠΟΜΠ ΧΟΣΚΙΝΣ-ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ


Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Βρετανός ηθοποιός Μπομπ Χόσκινς, επειδή έχει προσβληθεί από τη νόσο του Πάρκινσον, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ατζέντης του.
Ο 69χρονος Λονδρέζος ηθοποιός πολύ γνωστός για το ρόλο του στην ταινία "Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ράμπιτ", άρχισε να παίζει πριν από 40 χρόνια σε βρετανικές τηλεοπτικές σειρές, πριν κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.
"Ο Μπομπ Χόσκινς επιθυμεί να ανακοινώσει ότι θα συνταξιοδοτηθεί μετά τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον, που έγινε το περασμένο φθινόπωρο", αναφέρει στην ανακοινωσή του ο ατζέντης του.
"Θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί χρόνια και όλους τους θαυμαστές του που τον υποστήριξαν σε όλη του την υπέροχη καριέρα", προσθέτει.
Στον τελευταίο ρόλο του μέχρι σήμερα, ο Μπομπ Χόσκινς υποδύεται έναν από τους επτά νάνους στην ταινία "Η Χιονάτη και ο κυνηγός" στο πλευρό της Αμερικανίδας ηθοποιού Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία προβλήθηκε φέτος.
Ο Βρετανός ηθοποιός έγινε γνωστός στο μεγάλο κοινό με την ερμηνεία του στο ρόλο του ντετέκτιβ Έντι Βάλιαντ το 1988 στην ταινία "Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ράμπιτ" που συνδύαζε κινηματογραφικό φίλμ και κινούμενα σχέδια.

Έπαιξε επίσης στις ταινίες "Η εκδίκηση του Κάπτεν Χουκ" του Στίβεν Σπίλμπεργκ, και "Οι αδελφοί σούπερ Μάριο", καθώς και στο "Ταξίδι της Φελίτσια" του Ατόμ Εγκογιάν.

No comments:

Post a Comment