Monday, August 6, 2012

Ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΝΑ


Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Sir Elton John στη Madonna, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Sunday Night της αυστραλιανής τηλεόρασης.
 Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος δημιουργός και ερμηνευτής την αποκάλεσε «στρίπερ για τα πανηγύρια», ενώ σημείωσε πως δεν έχει το δικαίωμα να κριτικάρει άλλους καλλιτέχνες καθώς «η καριέρα της έχει τελειώσει», φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της MDNA, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον John, δεν πήγε καθόλου καλά: «Είναι σκέτος εφιάλτης, Συγγνώμη, αλλά η καριέρα της έχει τελειώσει και η περιοδεία της ήταν καταστροφή».
 Και συνέχισε λέγοντας «Αν η Madonna είχε κοινή λογική θα έκανε έναν δίσκο όπως το 'Ray of light', θα έμενε μακριά από ό,τι έχει να κάνει με χορό και θα ήταν μια εξαιρετική ποπ τραγουδίστρια, με ποπ κομμάτια, κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Εκείνη όμως ήθελα να αποδείξει κάτι. Και ήταν απαίσια η στάση της στη Lady Gaga».
Στιγμιότυπο από performance στο πλαίσιο του MDNA Tour, στη Φλωρεντία της Ιταλίας
Αφορμή για τα πικρόχολα σχόλια του καλλιτέχνη στάθηκε μια δήλωση της Madonna σε σχέση με το τραγούδι Born this way της Lady Gaga. Η βασίλισσα της ποπ ανέφερε ότι έχει πολλές ομοιότητες με το δικό της Express yourself του 1998, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πολύ ωραία επανεκτέλεση του τραγουδιού μου. Αναγνώρισα τις συγχορδίες και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον».
Να σημειωθεί ότι η Lady Gaga είναι νονά του 19 μηνών θετού γιου του Elton John με τον σύζυγό του David Furnish.

No comments:

Post a Comment