Thursday, August 30, 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ο παλμός της ανάπτυξης στην περιφέρεια και της προσπάθειας των επιχειρήσεων να ξεπεράσουν την κρίση με την καινοτομία και την υλοποίηση δράσεων εξωστρέφειας, «χτυπά» στην 77η ΔΕΘ από τις 8-16 Σεπτεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.






Ειδικότερα,

στο θεματικό αφιέρωμα, «Ελλάδα & Επιχειρηματικότητα», Τιμώμενη Περιφέρεια είναι φέτος η Δυτική Μακεδονία, η οποία θα είναι παρούσα στο περίπτερο 16 με πλειάδα επιχειρήσεων και προϊόντων της.







Το αφιέρωμα, «Eλλάδα & Επιχειρηματικότητα», στο οποίο «πρωταγωνιστικό» ρόλο διαδραματίζουν οι Περιφέρειες της χώρας και τα Επιμελητήρια δίνει έμφαση στους ακόλουθους άξονες: α) Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Καινοτομία και άλλα στοιχεία που δημιουργούν την «Ταυτότητα» κάθε περιοχής, β) Πολιτισμός – Λαϊκές Γιορτές – Παράδοση και γ) Τουρισμός (Υπαίθρου – Θαλάσσιος & Χειμερινός).





Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τη Δυτική Μακεδονία, ήδη έχουν «κλείσει» τη συμμετοχή τους στην 77η ΔΕΘ η Περιφέρεια Κρήτης, η Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών, η οποία έρχεται στη ΔΕΘ για 2η συνεχή φορά με τουλάχιστον 50 τοπικές επιχειρήσεις της.

Μέχρι την έναρξη της 77ης ΔΕΘ, αναμένεται ότι το συγκεκριμένο αφιέρωμα θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο, καθώς εκδηλώνεται ενδιαφέρον και από άλλα Επιμελητήρια της χώρας.





Την καινοτομία και την ανάδειξη της εφευρετικότητας και του πάθους, που διακρίνει επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, εργαστήρια εφαρμογών, αλλά και μεμονωμένα άτομα, θα επιχειρήσει να καταδείξει από την πλευρά του το αφιέρωμα INNOVATION & INVENTIONS.

Το αφιέρωμα αυτό απευθύνεται σε ευρεσιτέχνες ή δημιουργούς ρομποτικών κατασκευών απ’ όλη την Ελλάδα και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.





Η 77η ΔΕΘ όμως περιλαμβάνει και ατελείωτη διασκέδαση με ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών, στο οποίο συμμετέχουν δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες και θα διαρκέσει από τις 11-16 Σεπτεμβρίου.





Μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ, στα MUSIC EVENTS Live γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να διασκεδάζουν καθημερινά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής.





Το πρόγραμμα των σχετικών εκδηλώσεων του MUSIC EVENTS Live είναι το εξής:

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 - Φίλιππος Πλιάτσικας & Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 - Professional Sinnerz – Enola Str8 – My Excuse

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 - Νατάσσα Μποφίλιου

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , Δημήτρης Σταρόβας ,Σάκης Μπουλάς & Tonino Carotone

Σαββατο15 Σεπτεμβρίου 2012 – Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Ευανθία Ρεμπούτσικα

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 - Ελευθερία Αρβανιτάκη & Μπάμπης Στόκας

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στο τόξο της πύλης ΧΑΝΘ και ξεκινούν στις 21:30.





Εκτός από τα παραπάνω θεματικά αφιερώματα, στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ υλοποιούνται και τα αφιερώματα MODA CASA, GLOBAL EXCHANGE, STATELAND, FARMA FAIR, AUTOLAND, ENERGY LAND, DOMISIS, E-GAMING & SPORTS WORLD.

Μέγας Χορηγός της 77ης ΔΕΘ είναι ο ΟΠΑΠ, Χορηγός των αφιερωμάτων ENERGYLAND & DOMISIS η εταιρία 3Ds Energy και Χορηγός του E-GAMING η WIND.

Επίσημος Αερομεταφορέας της 77ης ΔΕΘ είναι η Olympic Air.

No comments:

Post a Comment