Sunday, August 19, 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ


Ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το τραγούδι «Αστραπή» και πίσω από αυτό κρύβεται μία τραγική ιστορία! Το εν λόγω τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Αργύρη Ναστόπουλου, πρώην μέλος του συγκροτήματος «One».

                       
Πάνος Κιάμος: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Αστραπή»!
Ο τραγουδιστής στην παιδική του ηλικία είχε ένα μεγάλο έρωτα, τη Λιάνα, με την οποία νόμιζε πως θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, και οι δυο τους έκαναν όνειρα για το μέλλον. Τα πράγματα όμως, δεν έγιναν όπως τα σχεδίαζαν και λίγο μετά την εφηβεία οι δρόμοι τους χώρισαν.Η κοπέλα έφτιαξε τη ζωή της, παντρεύτηκε και απέκτησε κι ένα παιδί. Οι δυο τους όμως δεν έπαψαν ποτέ να έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και ο νεαρός τραγουδιστής μάθαινε νέα της.
Μια μέρα ο Αργύρης Ναστόπουλος πήγε σε μια οντισιόν που ζητούσαν τραγουδιστές για να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα, τους OneΤην ώρα της οντισιόν έμαθε πως η κοπέλα που είχε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στη ζωή του πέθανε σε τροχαίο και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τραγουδιστής έμαθε πως τον δέχτηκαν στο συγκρότημα και θα ξεκινήσει μια νέα καριέρα.
Μετά από καιρό, οι «One» βρισκόντουσαν σε περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αργύρης ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, καθόταν στο μπαλκόνι, κι όπως κοιτούσε απέναντι ένα χωριό, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει αστραπές. Τότε άρχισε να σκέφτεται τη Λιάνα καιεμπνεύστηκε το τραγούδι. Μετά από πολύ καιρό, τυχαία, ήρθε η συζήτηση σε αυτό τον «σταθμό» της ζωής του και παρών ήταν και ο Πάνος Κιάμος. Μόλις τελείωσε ο Αργύρης Ναστόπουλος να διηγείται την ιστορία, ο τραγουδιστής του ζήτησε αμέσως να του δώσει το συγκεκριμένο τραγούδι για να το ερμηνεύσει.

No comments:

Post a Comment