Thursday, October 21, 2010

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΜ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Ωρες αγωνίας για τη Σμάρω Στεφανίδου. Η ηθοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Ιπποκράτειο». Μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας με καρδιακά προβλήματα και η παραμονή της κρίθηκε απαραίτητη. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν, τα επόμενα εικοσιτετράωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα. Η κατάσταση της υγείας της γνωστής ηθοποιού επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα είχε ξαναμπεί στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να παραμείνει για νοσηλεία. Υποφέρει από καρδιακή ανεπάρκεια που μαζί με το προχωρημένο της ηλικίας δυσκολεύει περισσότερο την κατάστασή της. Η Σμάρω Στεφανίδου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνους στην πλάτη. Ειδοποίησε αμέσως την κόρη της, Λήδα Σάνταλα, ενώ κοντά στις δύο γυναίκες έσπευσαν και στενοί φίλοι της οικογένειας. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της το πρόβλημά της επιδεινώθηκε. Ξεπεράστηκε όμως με την άμεση επέμβαση των γιατρών.

Η ηθοποιός, παρά τα προβλήματα της υγείας, δεν το... βάζει εύκολα κάτω. Συνηθίζει να επισκέπτεται τις φίλες της, ενώ δέχεται επισκέψεις και η ίδια. Η τηλεφωνική επικοινωνία της με συναδέλφους της ηθοποιούς είναι καθημερινή. Τα καλοκαίρια τα περνά πάντα στην Ακράτα Αχαΐας, όπως και φέτος, αφού εκεί παρέμεινε για αρκετές μέρες δίπλα στη θάλασσα, συντροφιά με την καλή της φίλη Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Κολυμπούσε πολύ και ενδεχομένως αυτό να την κούρασε. Ανθρωπος χαρισματικός, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευγένεια, αποτελεί την καλύτερη συντροφιά ακόμη και για τους νέους ηθοποιούς που χαίρονται να την ακούν να αφηγείται στιγμιότυπα από την πολύχρονη καριέρα της, όπως επίσης και από τη ζωή της στο εξωτερικό καθώς η Σμάρω Στεφανίδου είναι πολύ καλλιεργημένη γυναίκα με ξεχωριστή κουλτούρα.

«Από την παρέα της κερδίζεις πάντα, είναι κυρία και έχει απίστευτη δίψα για ζωή» υποστηρίζουν οι συνάδελφοί της. Αν και η ηθοποιός υπέφερε πολύ τον τελευταίο καιρό, αρνούταν πεισματικά να δεχτεί τη βοήθεια κάποιας νοσηλεύτριας το βράδυ. Η Λήδα δεν φεύγει ούτε λεπτό από το προσκεφάλι της και ενημερώνεται συνεχώς από τους γιατρούς που παρακολουθούν τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και η μία στηρίζει την άλλη

No comments:

Post a Comment