Tuesday, August 17, 2010

ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΡΥΓΓΑ

Λος Αντζελες
Από καρκίνο του λάρυγγα πάσχει ο 65χρονος Αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

«Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο Μάικλ Ντάγκλας έχει έναν όγκο στον λάρυγγα» γράφει άρθρο στην ιστοσελίδα του περιοδικού People, επικαλούμενο εκπρόσωπο του ηθοποιού.

Ο Μάικλ Ντάγκλας θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αγωγή οκτώ εβδομάδων, που θα συνδυάζει ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία και οι γιατροί του ευελπιστούν σε πλήρη ίασή του.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος» δηλώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Κερκ Ντάγκλας, 93 ετών σήμερα, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 40 ταινίες, υπηρετώντας όλα τα είδη του κινηματογράφου.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η συνέχεια της ταινίας Wall Street, που του χάρισε το Όσκαρ, με σκηνοθέτη πάλι τον Όλιβερ Στόουν.

Από το 2000 ο Ντάγκλας είναι νυμφευμενος με την ηθοποιό Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Από τον πρώτο του γάμο έχει έναν γιό, τον Κάμερον, ο οποίος τον Απρίλιο καταδικάσθηκε σε 5ετή φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

No comments:

Post a Comment