Wednesday, August 25, 2010

ΕΝΟΧΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

Ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής ελληνοκυπριακής καταγωγής George Michael από το δικαστήριο του Λονδίνου για το ατύχημα που είχε προκληθεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα (στις 4 Ιουλίου) όταν ο ίδιος έπεσε με το αυτοκίνητο του μάρκας Range Rover σε κατάστημα με φωτογραφικά είδη.

Πλέον ο George Michael αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλακίσης και θα περιμένει να μάθει την ποινή του σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο 47χρονος σούπερ σταρ είχε παραδεχθεί ότι είχε μαζί του τσιγάρα κάνναβης στο συμβάν αλλά στο δικαστήριο -που εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα- αρκέστηκε απλά στο να ομολογήσει την ενοχή του και να επιβεβαιώσει ότι το αληθινό του όνομα του είναι Γεώργιος Παναγιώτου.

Ο δικαστής αποφάσισε να απαγορεύσει στον George Michael την οδήγηση για έξι μήνες ενώ σημείωσε ότι η απόφαση για την ποινή που τυχόν θα του επιβληθεί θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου όταν και θα συνεδριάσει το δικαστήριο για την υπόθεση του.

«Θα το κάνω σαφές: η επιβολή οιασδήποτε ποινής, ακόμη και φυλάκισης, είναι ανοικτή. Το αδίκημα που διαπράξατε είναι πολύ σοβαρό, η οδήγηση της ήταν επικίνδυνη και προκαλέσατε ατύχημα. Εξάλλου έχετε και προηγούμενη σχετική καταδίκη που σας επιβλήθηκε προ τριετίας» ανέφερε ο δικαστής, κ. Robin McPhee Μακφί, στον George Michael.

Το 2007, ο δημοφιλής τραγουδιστής τιμωρήθηκε με απαγόρευση οδήγησης για 2 έτη γιατί οδηγούσε υπό επήρεια ουσιών. Ο ίδιος απλά είχε δηλώσει ότι ήταν κουρασμένος και ότι έπαιρνε κάποια αγωγή για πρόβλημα υγείας.

No comments:

Post a Comment