Monday, August 2, 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ

Προσωπικούς λόγους που δεν σχετίζονται με τη διοίκηση της ΕΡΤ επικαλείται διά μέσου ατόμων του άμεσου περιβάλλοντός της η δημοσιογράφος κ. Μαρία Χούκλη, η οποία χθες το μεσημέρι υπέβαλε την παραίτησή της.

Η δημοσιογράφος, που χθες δεν απαντούσε σε κλήσεις, κρατούσε από το 2001 το «τιμόνι» της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ, καθώς και γεγονότων εκτενούς δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. Για μικρότερο διάστημα παρουσίασε από το 2006 το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ομιλείτε ελληνικά;» στην ΕΤ1. Το τελευταίο διάστημα εικάζεται ότι υπήρχε αμοιβαία δυσαρέσκεια αναφορικά με τις αποδοχές της και τη μείωσή τους, αφορμή για ανεπίσημη διαρροή φημολογιών περί αντικατάστασής της και ενδεχόμενης όδευσής της προς τον ΑΝΤ1. Συμπτωματικά, η παραίτησή της υπεβλήθη τρεις ημέρες μετά εκείνην του κ. Γ. Γαμπρίτσου από τη θέση τού –για έξι μήνες– προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ, μετά τη φημολογία για απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου κ. Χρ. Παναγόπουλου από τον σταθμό, αναφέρει: «Η επίσημη θέση του τηλεοπτικού σταθμού είναι ότι η μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία και σταδιοδρομία του δείχνουν ένα έντιμο άτομο. Τα όσα του αποδίδονται έχουν πολιτική σκοπιμότητα. Ο κ. Παναγόπουλος απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης και συμπαράστασης της ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ».

No comments:

Post a Comment