Monday, August 9, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

*Μονο ΕΤ 1,ΕΤ 3,TV 100 και 4Ε μεταδιδουν θεια λειτουργεια.
*Ακουσαμε σε τηλεοπτικες εκπομπες :συναυλιαρα,γκαλοπακι,βιντεακι,μπανακι,ως στιγμης,κ.ο.κ.
*Στον ΑΝΤ 1 είναι ολοι αγγλομαθεις και προφανως δεν εκπεμπουν για το ελληνικο κοινο.Πως αλλιως να ε ξηγησουμε το διαφημιστικο Sunday movies back to back.Το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο δεν τα βλεπει αυτά;
*Η μονη εκπομπη της Θεσσαλονικης που μας πηγαινει σε θαλασσες και μπαρ παρα θιν αλως είναι η Summer Lifestyle του Τασου Λεοντιαδη από την TV Θεσσαλονικη.
*Στην Τζια παραθεριζει ο Κωστας Εφραιμιδης και στην Χαλκιδικη ο Διογενης Μαριολας της TV 100.
*Γιατι το «Μενουμε Ελλαδα» δειχνει best of και όχι «τα καλυτερα»;
*23-26 Αυγουστου στο ξενοδοχειο Met της Θεσσαλονικης θα γινουν οι ακροασεις του X Factor.
*Ρουκετες μετεφρασε ο ανιδεος όταν στην πραγματικοτητα η ηθοποιος σε ξενη σειρα ελεγε ότι θελει να γινει rockette,που ετσι ονομαζονται οι εκπληκτικες χορευτριες του Radio City Music Hall της Νεας Υορκης.
*Στους Οθωνους της Κερκυρας παραθεριζει ο Γιωργος Παπαστεφανου.
*Στην Παρο βρισκεται ο Λακης Λαζοπουλος με το γιωτ του,μηκους 10,8 μ.,αξιας 140.000 ευρω.
*Sandy Rivera ,ο τζοκευ στις 15 Αυγουστου,11 μμ,στην Angels της Καλλιθεας-Χαλκιδικη.
*Στον Ζιακα Γρεβενων λειτουργει το ξενοδοχειο-εστιατοριο-μπαρ Ziakas .Στην σκια του ορους Ορλιακα,διπλα σε δαση,φαραγγια,σπηλιες,αρκουδες.Προσφερεται και για ορειβασια και για ραφτινγκ η περιοχη,οπου υπαρχουν και 17 παλια,πετρινα,τοξωτα γεφυρια.
*Το 1975 μια ομαδα δημοσιογραφων από Αθηνα και Θεσσαλονικη,με προσκληση του Νικου Ζαρντινιδη,παρακολουθησαμε το 15ο Φεστιβαλ Ιταλικου Τραγουδιου στο Σαν Ρεμο,που παρουσιασαν οι Mike Bongiorno-Sabina Ciuffini.Μεταξυ των τραγουδιστων που εμφανιστηκαν στις 27 και 28 Φεβρουαριου ηταν:Piero Cotto/Rosanna Fratello.
*1989-λανσαρεται στην Γαλλια το Laser Box,το αντιστοιχο του τζουκ μποξ με βιντεο κλιπ,που τοποθετειται σε 300 πολεις.Στην δεκαετια του 60 κατι αναλογο ειχε το τοτε κλαμπ της μοδας «Ρομαντικα» του Αλεκου Ορφανουδακη στην Θεμιστοκλη Σοφουλη.
*Στην δεκαετια του 80 ο Marc Cerrone κερδιζει δεκαδες χρυσους και πλατινενιους δισκους.
*Το 1989 ενας παραγωγος του ραδιοφωνου στο Παρισι με καθημερινη 4ωρη εκπομπη κερδιζε 15.000 γαλλικα φραγκα τον μηνα.
*Μεχρι και νυκτες μπουζουκιου στο περιφημο Talk of the Town του Λονδινου πριν από 40 χρονια.Πρωταγωνιστρια του προγραμματος ηταν η Λουλου.
*Τα πεντε δημοφιλεστερα τραγουδια του 1983 στην Γαλλια:1.Chante-Les Forbans 2.Do you really want to hurt me-Culture Club 3.Africa-Rose Laurens 4.Moonlight shadow-Mike Oldfield 5.Comment ca va-The Shorts
*Στις 30 Νοεμβριου 1976 από τυχη βρηκαμε εισιτηρια για την παρασταση La belle au bois dormant στο καταμεστο Παλαι ντε Σπορ της γαλλικης πρωτευουσας.Μουσικη Τσαικοφσκυ,σκηνικα’κοστουμια Νικολα Γεωργιαδη.Πρωταγωνιστης ο Ρουντολφ Νουρεγιεφ.

No comments:

Post a Comment