Thursday, January 21, 2010

dying bride σε Αθηνα και Θεσσαλονικη

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – GAGARIN205, ΑΘΗΝΑ

«O πρώτος επίσημος εορτασμός για τα 20 χρόνια των My Dying Bride θα γίνει στην Ελλάδα, μαζί σας, και νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να το γιορτάσουμε!»...

Δηλώνει ο Aaron Stainthorpe o frontman και κινητήρια δύναμη των My Dying Bride, σε συνέντευξη του στο rocking.gr, λίγες μέρες πριν υποδεχτούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το γκρουπ που επαναπροσδιόρισε τον όρο doom metal.

Έρχονται όχι απλά για δυο συναυλιες αλλά για να γιορτάσουν μαζί μας την επέτειο των 20 χρόνων τους! Τα δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι κυριολεκτικά μία γιορτή για την ιστορία του γκρουπ και όπως μας λέει ο Aaron… «Σίγουρα θα κάνουμε μια «γύρα» 20 ετών. Θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε κάτι από τα παλιά. Θα είστε οι πρώτοι που θα μας δείτε, ξανάλεω, για τα 20 μας χρόνια. Θα ερμηνεύσουμε κομμάτια από κάθε μας δίσκο ….»

Αυτά τα δύο σόου κρύβουν και άλλες εκπλήξεις καθώς το βιολί επιστρέφει στις συνθέσεις τους μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Όπως αναφέρει ο Aaron πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιστροφή τόσο για το ίδιο το γκρουπ όσο και για τους fans.

Οι My Dying Bride βγάζουν μία δυναμική στα live τους, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Αυτό το χαρακτηριστικό άλλωστε τους είχε οδηγήσει μαζί με τους Metallica, στο Rockwave Festival το 2007.

Τώρα έρχονται για δύο βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αποσκευές την μουσική τους ιστορία 20 ετών αλλά και ένα εξαιρετικό νέο άλμπουμ "For Lies I Sire" που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες.

*Για να διαβάσετε την συνέντευξη του Aaron επισκεφτείτε το www.rocking.gr αυτή την Παρασκευή!

Τιμή Εισιτηρίου: 30€

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House | www.tickethouse.gr

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

Online Sales: www.ticketpro.gr





Line Up:

Aaron Stainthorpe - Vocals
Andrew Craighan - Guitar
Hamish Glencross - Guitar
Lena Abé - Bass
Dan Mullins - Drums
Shaun Macgowan - Keyboards/Violin

No comments:

Post a Comment