Monday, January 25, 2010

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΖΟΚΕΙ ΣΤΟ 'ΧΙΛΤΟΝ' ΑΘΗΝΩΝ

Δύο από τους μεγαλύτερους ντισκ τζοκει στον πλανήτη, μας ταξιδεύουν με τις μουσικές επιλογές τους σε μια απόλυτα αισθησιακή νύχτα!

O Claude Challe και ο Ravin παίζουν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά stages συνθέτοντας μια μοναδική ακουστική και μουσική εμπειρία!

O Claude Challe, μια χαρακτηριστική κοσμοπολίτικη φυσιογνωμία, θα μπορούσε άνετα να αντιπροσωπεύει ότι χαρακτηρίζει μία Πόλη του Φωτός όπως το Παρίσι. Μόδα,λαμπερά parties,διασημότητες,πρωτοπορία και πνευματικότητα.

Δημιουργός της μουσικής συλλογής Buddha Bar, είναι παράλληλα και γνωστός για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον χώρο της μόδας και της νυχτερινής διασκέδασης. Tα αξέχαστα parties που εμπνεύστηκε και διοργάνωσε στο Παρίσι αλλά και σε όλο τον πλανήτη τον έχουν χαρακτηρίσει ως έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και DJs στον χώρο της global lounge μουσικής.

Oι συλλογές Buddha Bar, ένας συνδυασμός chill out, lounge και world music θεωρούνται πλέον από τις καλύτερες και πιο διάσημες lifestyle συλλογές παγκοσμίως.

Το ξεκίνημα του περίφημου Buddha Bar στο Παρίσι το 1997,σηματοδότησε την καριέρα του Ravin.

Το διάσημο πλέον bar, με την μαγική ατμόσφαιρα και την αρχιτεκτονική ναού, εναρμονίστηκε τέλεια με την προσωπικότητα και την καλλιτεχνική φύση του Ravin.
Στα χρόνια που ακολούθησαν η φήμη του μεγάλωσε και ξεπέρασε τα σύνορα της Γαλλίας, καθιερώνοντας τον σαν εμπνευστή μιας καινούργιας μουσικής σχολής που συνδυάζει την ανατολίτικη κληρονομιά του με τα ηλεκτρονικά ακούσματα που απέκτησε στο Παρίσι.

Παραμένοντας ο βασικός DJ στο Buddha Bar, παίζει μουσική παράλληλα στα πιο μοδάτα clubs σε όλο τον κόσμο καθώς και σε μεγάλα fashion shows όπως του Jean Paul Gaulter, Armani,αλλά και σε exclusive parties όπως του Sting και Bulgari.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

GALAXY BAR –GALAXY ROOM (2 stages)
HILTON ATHENS

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: VILLAGE CINEMAS, METROPOLIS,FNAC, www.tickethour.com και στο 2111805555

ΑΠΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 50E (με ποτό και είσοδο και στα 2 stage)
VIP EΙΣΙΤΗΡΙΟ 90E (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Galaxy Bar, είσοδο και στα δύο stage και τα δύο νέα cds των Claude Challe και Ravin)

No comments:

Post a Comment