Sunday, January 31, 2010

ΛΥΡΙΤΖΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ 'ΣΚΑΙ'

Επιβεβαιώνει ο Βασίλης Λυτριτζής, με συνέντευξή του στον Flash, ότι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου θα μετακομίσει στον Σκάι. «Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε πρωινό 6-10 με αλλαγές στο ύφος και το περιεχόμενο θα είναι πιο γρήγορο ζωντανό με εκμετάλλευση τεχνικών πόρων», λέει, ενώ αποκαλύπτει ότι η συνεργασία τους με το κανάλι του Φαλήρου θα αφορά και στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόβλημα να επαναδιαπραγματευθεί όποιο ποσό ήθελε η διοίκηση της ΕΡΤ αλλά επιμένει ότι το οικονομικό δεν ήταν αυτό που τον στέλνει εκτός κρατικής τηλεόρασης: «Δεν θέλω να δουλεύω σε ένα μαγαζί που υποτιμά και απαξιώνει τον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά ο Β. Λυριτζής.

Παραδέχθηκε ότι παίρνει 324.000 ευρώ μεικτά το χρόνο, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έτρωγε αλλά έφερνε χρήματα στην ΕΡΤ: «Έκανα την δουλειά μου με τρόπο που δεν μπορούσε κανείς να πει κουβέντα, με αξιοπρέπεια με αποδοτικότητα όχι μόνο στα νούμερα αλλά και στα οικονομικά μεγέθη». Τέλος, o B. Λυριτζής αποκαλύπτει ότι από το 2001 που εργάζεται στην ΕΡΤ, έχει δεχθεί έξι προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια, ενώ στον Σκάι έκλεισε με μεγαλύτερο μισθό από αυτόν που λάμβανε στην ΕΡΤ.

No comments:

Post a Comment