Thursday, January 28, 2010

η ελευθερια αρβανιτακη στην θεσσαλονικη

H Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια παράσταση «Πρόσωπο με Πρόσωπο», 3 ώρες μόνη στη σκηνή σε ένα μοναδικό μουσικό γεγονός.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινά τις φετινές εμφανίσεις της στο νέο χώρο “Stage” της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας μια μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «Πρόσωπο με πρόσωπο».
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται «πρόσωπο με πρόσωπο» με το ρεπερτόριό της, αλλά και τα αγαπημένα της τραγούδια, τους μεγάλους συνθέτες και τους σημαντικούς ερμηνευτές που θαυμάζει, σε μια 3ωρη μουσική παράσταση. Πρόκειται για μια παράσταση που στηρίζεται σε όλα αυτά που αγαπάμε και συγχρόνως στην ανατροπή των κανόνων, με την Ελευθερία, γνώριμη και ταυτόχρονα απρόβλεπτη, να αφήνει ελεύθερο το νήμα της φωνής της να ξεδιπλώσει ξανά τα πράγματα από την αρχή. Αέρινη και εκφραστική, σαν την φωνή της, γήινη και δυναμική σαν τη σκηνική της παρουσία, επιστρέφει στην αμεσότητα της ζωντανής επαφής, ανανεώνοντας το ραντεβού της με το κοινό σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει και να μας συγκινήσει.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε αυτή την παράσταση θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα, θα περάσει από τις μεγάλες της και διαχρονικές πια επιτυχίες όπως «Μένω Εκτός», «Δυνατά», «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», «Παράπονο», «Πάω να πιάσω ουρανό», θα μας ξαφνιάσει με τα τραγούδια που η ίδια αγαπάει και θα φτάσει στις σημερινές μεγάλες της επιτυχίες «Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ» και το «Το τέλος μας δες (Σ’ευχαριστώ)».
Στην παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο» η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται με τον σκηνογράφο Μανόλη Παντελιδάκη και τον χορογράφο-σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο.
Την Ελευθερία Αρβανιτάκη πλαισιώνουν στη σκηνή μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Θέμης Νικολούδης (βιολί & τρομπέτα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι).

Concept & Επιμέλεια Προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη
Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας

Φωτισμοί: Phil Hills
Επιμέλεια ήχου: Μανώλης Ολλανδέζος, Αργύρης Λιανός
Οργάνωση Παραγωγής: On Stage


«Πρόσωπο με πρόσωπο», με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Από 5 Φεβρουαρίου στο “Stage”, 26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Για 10 μοναδικές παραστάσεις.

No comments:

Post a Comment