Sunday, January 10, 2010

60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΕ DVD

ΑΘΗΝΑ -
Η έκδοση «Ελληνική Δισκογραφία 1950 – 2009» του Πέτρου Δραγουμάνου αποτελεί τον πληρH κατάλογο της ελληνικής δισκογραφίας και περιέχεται σε ένα dvd. Όλες οι πληροφορίες για τα 33.910 ελληνικά LPs, CDs και singles που κυκλοφόρησαν από το 1950 ως και τον Δεκέμβριο 2009.

12.762 καλλιτέχνες με βιογραφικό, φωτογραφία και την πλήρη δισκογραφία τους.

33.910 δίσκοι (LPs, CDs, singles) με τους τραγουδιστές, τους συνθέτες, τους στιχουργούς, το εξώφυλλό τους και τα τραγούδια που περιέχουν.

Προσωπική δισκογραφία (προσωπικοί δίσκοι και συμμετοχές) τραγουδιστών, συνθετών, στιχουργών και συγκροτημάτων. Δυνατότητα αλφαβητικής ή χρονολογικής κατάταξης των δίσκων τους. Περιέχει όλα τα LPs, CDs και singles των ελλήνων καλλιτεχνών. Τυπώνει την δισκογραφία τους. Εμφανίζει σύντομο βιογραφικό των καλλιτεχνών και φωτογραφία τους.

Αναζήτηση δίσκου από τον τίτλο του ή λέξη του τίτλου.

Αναζήτηση τραγουδιού και σε ποιον δίσκο υπάρχει. Περιέχει πληροφορίες για 43.557 τραγούδια.

Αναζήτηση τραγουδιών ενός συνθέτη. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια ενός συνθέτη και σε ποιους δίσκους ανήκουν.

Αναζήτηση τραγουδιών ενός στιχουργού. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια ενός στιχουργού και σε ποιους δίσκους ανήκουν.

Αναζήτηση τραγουδιών συνεργασίας συνθέτη και στιχουργού. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια στα οποία συνεργάστηκαν ενας συνθέτης με ένα στιχουργό και σε ποιους δίσκους ανήκουν.

Αναζήτηση τραγουδιών ενός τραγουδιστή. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια ενός τραγουδιστή και σε ποιους δίσκους ανήκουν.

Αναζήτηση δίσκων στους οποίους συνεργάστηκαν δύο καλλιτέχνες.

Εμφάνιση όλων των δίσκων μιας εταιρίας ή ενός label και δυνατότητα ταξινόμησης αλφαβητικά ή χρονολογικά.

Εμφάνιση όλων των δίσκων που κυκλοφόρησαν συγκεκριμένο έτος.

Για κάθε δίσκο εμφανίζει το έτος και τον μήνα κυκλοφορίας του, τον τίτλο του, το εξώφυλλό του, τους συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές, την εταιρία, τον κωδικό αριθμό του. Πληροφορεί αν ο δίσκος έγινε χρυσός ή πλατινένιος. Αν είναι ορχηστρικός, soundtrack, τηλεοπτικός, θεατρικός, παιδικός, συλλογή, επανέκδοση κ.α.

Περιλαμβάνονται και οι ελληνικοί δίσκοι που ηχογραφήθηκαν, κατασκευάστηκαν και κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό (USA, CANADA, AUSTRALIA, GERMANY κ.α.)

Είναι η 9η έκδοση του καταλόγου της Ελληνικής Δισκογραφίας. Η πρώτη έκδοση σε βιβλίο έγινε το 1990. Η πρώτη έκδοση σε DVD έγινε το 2003.

Τρέχει σε Windows 2000 / XΡ / Vista / 7.

Αποστέλλεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή 40 € (περιλαμβάνονται τα ταχυδρομικά έξοδα). Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 6932 850519 ή στείλτε email στο madakos@hol.gr

No comments:

Post a Comment