Sunday, January 3, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010


*Φτωχα εως ανυπαρκτα τα εορταστικα προγραμματα των τηλεοπτικων σταθμων.Απο ταινιες ουτε It’s a wonderful life,ουτε Miracle on 34th street ,White Christmas,Home alone και δεκαδες άλλες.Η παρασταση του Κραουνακη στο Ηρωδειο(με Ζωζω Σαπουντζακη,Γιωργο Μαρινο,Ζωη Φυτουση κα) ηταν ένα προγραμμα 5 αστερων,όπως και η «Μαιρη Ποπινς» που την ιδια ωρα μετεδιδε η ΕΤ 3.Απροσδοκητη συμμετοχη της περιφημης Eartha Kitt σε επαναληψη παλιου επεισοδιου της σειρας The nanny,να τραγουδα C’est si bon.
*Το 1990 ο Νικος Ιγνατιαδης ελεγε για την Τινα Σεληνη(Καμπακη) «Οι Ολλανδοι τη θεωρουν μια νεα Νανα Μουσχουρη».Γεννηθηκε στην Πρωτη Σερρων.15 χρονων εμφανιστηκε στο «Καν Καν»,μετα δουλεψε στο «Αριγκατο» ωσπου εκλεισε.Παντρευτηκε τον επιχειρηματια του τελευταιου Χρηστο Κουτσελινη.
*1992: «Ανοικτα χαρτια» ονομαζεται η εκπομπη του Κωστα Γκιουλεκα στην TV 100.
*Στο «Στουντιο 3» το 92 στη ρυθμιση ηχου ο 11χρονος Κωστας Μαντζιος.
*Ευη Σιαμαντα,αρχισε να παιζει πιανο και να τραγουδα στο «Κοττον Κλαμπ».Μεταξυ αλλων συνεργαστηκε με την Αλεξια και τον Μαριο Τοκα.
*Τι εγινε η Θεωνη Σωτηροπουλου που γνωρισαμε από τον Δημητρη Φιστα;
*Tony Hantley των Spantau Ballet ηρθε το 92 στην Θεσσαλονικη,καλεσμενος του Star FM.
*Τι εγιναν οι «Επικουροι»,που ηταν τα αδελφια Αχιλλεας και Ζαχαριας;Εμφανιστηκαν και στην Γιουροβιζιον και στο φεστιβαλ τραγουδιου Θεσσαλονικης(1981).
*Ο Albert King στον «Μυλο»,ο Μακης Χριστοδουλοπουλος και η Κατερινα Στανιση μαζι με Σακη Ρουβα και Νανα Βενετη στο «Ρημεμπερ»,στην «Σουινγκ» το ολλανδικο συγκροτημα Ten Sharp.
*Το 1945 εμφανιστηκε στο θεατρο η Μαιρη Σοιδου,το 1950 τραγουδουσε στο παρκο του Λευκου Πυργου,ενώ το 1956 ιδρυσε το εξαιρετικα επιτυχημενο Παιδικο Θεατρο Μαιρης Σοιδου.
*Κυριακος Βελοπουλος,ξεκινησε στο Κοσμοραδιο με τον αδελφο του Δημητρη Βενιερη.
*Από μικρος επαιζε πιανο,τσελο και κιθαρα ο Σακης Ρουβας.
*Την εποχη του πειρατικου ραδιοφωνου ο Θωμας Ζηγρας ηταν ο «Ιπταμενος Ολλανδος».Μετα πηγε στα Πανοραμα 86,FM 100,FM 101.
*Στο Ραδιο 105 της ΔΕΘ ηταν οι Μαρια Τζελεπη,Τριαδα Μπρατσιου,Θανασης Τσιγγανας.

No comments:

Post a Comment