Sunday, January 31, 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010
*Σε δυο διαφορετικες ταινιες με πρωταγωνιστη τον Jason Stathman,την ιδια ωρα,την περασμενη Παρασκευη,και από τον Αλφα και από τον Σταρ.Συμπτωση,ανταγωνισμος η κατι άλλο;Παντως ο ηθοποιος είναι ο καλυτερος νεος ηρωας αστυνομικων ταινιων με γνωσεις από πολεμικες τεχνες,που είναι παντα αξυριστος,σκυθρωπος και αποτελεσματικος.
*Αδριανα Μπαμπαλη,στις 18 Φεβρουαριου στον Μυλο.
*Mambo craze,επιτυχια του συγκροτηματος De -Phazz ,είναι στην πραγματικοτητα η συνθεση του 1932 Adios,που εχουν ηχογραφησει ολες οι μεγαλες ορχηστρες του παρελθοντος.
*Για πολλες από τις εκδηλωσεις που πραγματοποιουνται στην Θεσσαλονικη η μοναδικη ενημερωση είναι από την αφισοκολληση.
*Αρχισε,από τωρα,η προετοιμασια για τις καλοκαιρινες εκπομπες του Ραδιο Νοσταλγια,που γινονται από την Θεσσαλονικη.Ειναι συνολικα 17 εκπομπες .Καθε Κυριακη από 6 Ιουνιου εως 26 Σεπτεμβριου θα είναι αφιερωμενη στις επιτυχιες μιας χρονιας,ξεκινωντας από το 1940 και καταληγοντας-η τελευταια-στο 1957.
*Ποιος θυμαται την Αραμπελ,που παρουσιαζε από το Ραδιο Μοντε Καρλο,την εκπομπη Musique sans passport;
*Την εκπομπη του Casey Kasem «American Top Forty» στην ελληνικη της προσαρμογη με τον Λευτερη Κογκαλιδη,φιλοξενουσε στα τελη της δεκαετιας του 80 το Ραδιο 105 της ΔΕΘ.Με έναν ποταμο πληροφοριων για ολους τους καλλιτεχνες των 40 πρωτων του hit parade και τα πρωτοτυπα αμερικανικα jingles.
*Το blog αυτό μεσα σε πεντε μηνες από την δημιοργια του ειχε περιπου 6.000 επισκεψεις,ξεπερνωντας τις 1200 επισκεψεις τον μηνα.
* Ηταν επιτυχιες στην Ιταλια τον Δεκεμβριο του 1970
Anna-Lucio Battisti
Sogno d’amore-Massimo Ranieri
Io e te da soli-Mina
L’appuntamento-Ornella Vanoni
Girl I’ve got news for you-Mardi Gras
Neanderthal man-Hotlegs
Al bar si muore-Gianni Morandi
Ma que musica maestro-Raffaella Carra
Spring,summer,winter and fall-Aphrodite’s Child
Paranoid-Black Sabbath
*Τραγουδι διδασκει ο Θανος Καλλιρης ,που το 1990 με τονBilly Adams δημιουργησαν το γκρουπ Bang .Το τραγουδι τους ,που κατορθωσε να σκαρφαλωσει εως το Νο 90 στα 100 πρωτα του αμερικανικου χιτ παραιηντ ηταν το Holding my heart.

No comments:

Post a Comment