Tuesday, January 12, 2010

25 ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΣΝΕΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πάνω από 25 αγαπημένοι ήρωες της Disney παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, σε μία παράσταση με υπέροχα κοστούμια, χορογραφίες, εντυπωσιακό φωτισμό και σκηνικά.Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε.

Από τις 22 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ο μαγικός κόσμος της Disney ζωντανεύει στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do.

Η περιπέτεια ξεκινάει όταν ο Μίκυ, η Μίνι, ο Ντόναλντ και ο Γκούφη βρίσκουν ένα μαγικό βιβλίο κρυμμένο στην σοφίτα του Μίκυ. Ξεφυλλίζοντας το, οι τέσσερις φίλοι ανακαλύπτουν την Χιονάτη καθώς ψάχνει την αληθινή αγάπη. Η Σταχτοπούτα ετοιμάζεται για την μαγική της βραδιά στον χορό και η Μπελ από την Πεντάμορφη και το Τέρας βρίσκει την ευτυχία στο πιο περίεργο μέρος. Σε όλη την διαδρομή οι θεατές συμμετέχουν στο διασκεδαστικό ταξίδι βρίσκοντας στοιχεία, χειροκροτώντας και τραγουδώντας κλασσικά αγαπημένα τραγούδια της Disney.

«H διαδραστικότητα του show και η επαφή που έχει το κοινό με του χαρακτήρες της Disney είναι μοναδικός», λέει η παραγωγός Alana Feld. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα show που προκαλεί πολλά και διαφορετικά συναισθήματα και στο τέλος αφήνει ένα χαμόγελο στα παιδιά, στις μαμάδες, στους μπαμπάδες αλλά και στις γιαγιάδες και στους παππούδες τους».

Τα μοναδικά σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Stanley Meyer.

Ξεκινώντας από την σοφίτα του Μίκυ, το σκηνικό μεταμορφώνεται στο μαγικό δάσος που συναντάμε την Χιονάτη και τους Επτά Νάνους. Το επόμενο σκηνικό μας μεταφέρει στο εκθαμβωτικό κάστρο που η Σταχτοπούτα συναντάει τον Γοητευτικό Πρίγκηπα. Τέλος, μεταφερόμαστε σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας όπου εκτυλίσσεται η ιστορία της Μπελ από την Πεντάμορφη και το Τέρας.

Ο φωτισμός είναι από τα πιο βασικά στοιχεία της παράστασης Disney Live! Τρία Κλασσικά Παραμύθια! Ο Norm Schwab που επιμελήθηκε τον φωτισμό μας λέει: «Οταν συναντάμε την Σταχτοπούτα στον χορό, δημιουργήσαμε μια σκηνή τόσο λαμπερή που το κοινό μαγεύεται». Οταν το κοινό συναντάει την Κακιά Βασίλισσα από την ιστορία της Χιονάτης, οι κεραυνοί από φώτα μαγεύουν τον θεατή με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Να σημειωθεί ότι οι ηθοποιοί έχουν αισθητήρες στα κοστούμια τους έτσι ώστε τα φώτα να τους ακολουθούν αυτόματα όταν κινούνται!

Ο βραβευμένος με Τony Gregg Barnes, δημιούργησε εντυπωσιακά κεντημένα λαμπερά κοστούμια που αναδεικνύονται κάτω από τα φώτα μέσα από τα πολλά διαφορετικά υλικά, τα εξωτικά στολίδια και μέτρα εκτυφλωτικών υφασμάτων.

Το κοινό θα θαυμάσει πάνω από 100 μοναδικά κοστούμια από αυτά των απλών χωρικών μέχρι τις φανταχτερές τουαλέτες της Σταχτοπούτας.

Τέλος οι χορογραφίες από τον Robert Mackey και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Ted Ricketts, δημιουργούν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Από τον ρομαντικό χορό της Μπελ με το Τέρας, μέχρι και το τραγούδι του Γκαστόν στην τοπική ταβέρνα.

Μια θεατρική παράσταση φτιαγμένη για την οικογένεια, τα παιδιά και για όλους όσους πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 18.30
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 18.30
Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 18.30
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 19.00
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 12.00, 16.00 & 19.00
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12.00, 16.00& 19.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΥΡΩ!

22-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (TAE KWON DO)-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ :

ΜΕΤROPOLIS, FNAC, PUBLIC,VILLAGE CINEMAS, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ EASY PAY TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,

TΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 211805555 και στο www.tickethour.com

No comments:

Post a Comment