Friday, January 22, 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

*82 τηλεοπτικοι σταθμοι(με τοπικη και περιφερειακη εμβελεια) στην Ελλαδα εχουν την εγκριση του Εθνικου Ραδιοτηλεοπτικου Συμβουλιου για μεταδοση με ψηφιακο σημα.
*Την Παρασκευη 5 Φεβρουαριου οι Uriah Heep παιζουν στο Block 33 της Θεσσαλονικης..
*Την Παρασκευη 12 Μαρτιου οι Χαρης και Πανος Κατσιμιχας στο συνεδριακο κεντρο «Ιωαννης Βελλιδης».
*22 Ιανουαριου,29 και 30 Ιανουαριου και 4 Φεβρουαριου στην «Βεγγερα» (Π.Ραλλη 29 και Κρητης 1) τραγουδα ο Πασχαλης
*Στο Fix Live τραγουδουν εδώ και λιγες νυκτες οι Νικος Κουρκουλης,Κωστας Μαρτακης,Χρυσπα.
*Ο Βασιλης Τζουναρας εχει ραδιοφωνικο σταθμο στην Γαυδο(88.8 FM),ο νοτιοτερος της Ευρωπης.Ανακαλυψτε τον κι ενισχυστε τον www.gavdosfm.gr
*Τρια συνθηματα με πολλες χρησεις…Together we create tomorrow/Never change a winning team/Win it because you can’t buy it.
*Νέο σωματειο πολιτισμικης δραστηριοτητας στην Θεσσαλονικη.Είναι το Ελληνικο Κεντρο Επικοινωνιας.
* «Πριβε» ονομαζεται το νέο κλαμπ στα Μουδανια της Χαλκιδικης.
*Οσες φορες ακουμε «στην πολη μας» αλλαζουμε σταθμο,διοτι ταξιδευουμε η τυχαια ακουσαμε τον σταθμο,συνεπως δεν είναι δυνατον να εντοπισουμε ποια είναι η πολη μας.Κι είναι τοσο πιο ευκολο να εκφωνηθει το ονομα της πολης.
*Εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οι περισσοτεροι ραδιοφωνικοι σταθμοι της Θεσσαλονικης παιζουν κακη,αδιαφορη,χωρις συγκεκριμενη φιλοσοφια μουσικη.Απλα παιζουν μουσικη-και χανουν ακροατες.Συνηθως δινουν την εντυπωση ότι βρηκαν σε μια αποθηκη ένα στοκ δισκων (δηλαδη αντιεμπορικων,που δεν βρηκαν αγοραστες) που παιζουν από το πρωι εως το βραδυ νομιζοντας ότι ψυχαγωγουν τους ακροατες…

No comments:

Post a Comment