Sunday, January 10, 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010



*Ο Α103 της Θεσσαλονικης ηταν ο μοναδικος σταθμος με αμερικανικα jingles και ελληνικα λογια.Τα τραγουδουσαν εξαιρετικα η Τζουλι Μασινο και ο Γιωργος Γακης.Παραγωγος ο Αγγλος Muff Murfin ,διευθυντης της Standard Sound Productions και συνεργατης της αμερικανικης TM,που ηρθε στην Θεσσαλονικη από το Λονδινο για την προσαρμογη.
*Τα μεγαλα ονοματα της ελληνικης δισκογραφιας:Τακης Λαμπροπουλος,Αλεκος Πατσιφας,Μαρτεν και Μαρικα Γκεσαρ,Νικος Αντυπας,Μακης Ματσας.
*Πριν ηχογραφησει η Σοφια Βεμπο αναζητουσε μια κυρια Κατινα για να την ξεματιασει,η Καιτη Γκρευ στο διαλειμμα μαζευε χορτα και η Πολύ Πανου σαλιγκαρια,ο Γρηγορης Μπιθικωτσης ετρωγε αλμυρα για να φτιαξει την φωνη του,ο Τσαουσακης ηθελε διπλα του ένα μπουκαλι ουζο,ο Μανος Χατζηδακις ηχογραφουσε παντα αργα το βραδυ.
*Το 1994 η Νταιανα Ρος τραγουδησε στο ΜΙΝΤΕΜ των Καννων με πιανιστα και διευθυντη της 36μελους ορχηστρας τον Μισελ Λεγκραν.Ο ειλικρινως υμετερος ηταν εκει.Την ιδια χρονια ηταν εκει οι Duran,Duran/Kim Wilde/Charles Aznavour/Ruichi Sakamoto.
*Δοκιμαστικες ψηφιακες εκπομπες (DAB) αρχισε το ΒΒC το 1994.
* «Δεν καταλαβαινω όλα τα τα λογια των τραγουδιων ραπ» -δηλωσε η Νταιανα Ρος- που αποκαλυψε ότι θα ηθελε να ηχογραφησει με την Queen Latifah.
*Στο ραδιοφωνικο συνεδριο του ΜΙΝΤΕΜ μιλησε ο Ηζυ Κουτιελ.
*Ελλη Κοκκινου,τραγουδησε στη «Νεραιδα» της Αλεξανδρουπολης στις 31 Δεκεμβριου και 1η Ιανουαριου.
*Τι εγινε ο Andrew Economos της εταιριας RCS που ειδικευοταν σε ψηφιακα προγραμματα οργανωσης ραδιοφωνικων σταθμων-με εδρα τη Νεα Υορκη;

No comments:

Post a Comment