Thursday, December 10, 2009

ΠΑΡΤΥ ΜΤV ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η άφιξη του MTV+ στην Θεσσαλονικη είναι πλέον γεγονός και θα το γιορτάσουμε με ένα opening party στο club VOGUE, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου… the MTV way!
Στα decks το MTV υποδέχεται τους βρετανούς «Freemasons», remixers των Beyonce, Kelly Rowland και Rihanna, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα συναρπαστικό DJ set, που περιλαμβάνει πολλές πετυχημένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιων.
Το παρτυ θα ξεκινήσει με το ολόφρεσκο, αγγλόφωνο γκρουπ της indie rock σκηνής, «No Profile», τους οποίους γνωρίσαμε στο Φεστιβάλ Schoolwave. Το γκρουπ απαρτίζεται από τους Νίκο Χαριτοδιπλωμένο (Φωνητικά), Γιάννη Ράλλη (Κιθάρα), Γιώργο Αναγνωστόπουλο, Μανώλη Γιαννίκιο (Ντραμς) και Χρήστο Κρητικό (Μπάσο).
Οι αγαπημένοι «C: REAL» θα ανέβουν αμέσως μετά στη σκηνή για να «καλωσορίσουν» με τη live ερμηνεία τους το MTV Θεσσαλονίκης, έτσι όπως είχαν κάνει και στην πρώτη συναυλία MTV DAY 2008, που σηματοδότησε την άφιξη του MTV στη χώρα μας. Οι Τάκης Δαμάσχης (Κιθάρα), Ειρήνη Δούκα (Φωνή), Tony Stone (Τύμπανα), Θοδωρής Σταυριανός (Μπάσο), Carlos Perez (Κιθάρα), Χρήστος Βεντούρας (Πλήκτρα), θα μεταφέρουν τον παλμό τους ερμηνεύοντας ζωντανά όλες τις επιτυχίες τους.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνουν οι «Stavento», που θα αναλάβουν να ξεσηκώσουν με την άκρως χορευτική hip-hop διάθεσή τους. Με την μια επιτυχια να διαδέχεται την άλλη στα φετινά chart, oι Μιχάλης Κουϊνέλης (Μέθυσος), Κώστας Λάττας (Ακρίτας) και Εύα Κανατά, θα αναλάβουν να ανεβάσουν στο κόκκινο την ατμόσφαιρα του party.
Tη μουσική στα διαλείμματα των παραπάνω αναλαμβάνουν οι «Trouble», ή αλλιώς η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη των Χρήστου Εξαρχόπουλου, Γιάννη Δρίζη και Γιώργου Τουκμενίδη, με freestyle επιλογές στα decks.Το παρτυ θα έχει είσοδο €7

No comments:

Post a Comment