Thursday, December 17, 2009

ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ TV

Ένα από τα πιο επιτυχημένο talent show σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάρτιο, μέσα από την τηλεόραση του Alpha. Το Greek Idol αναζητά νέους υποψήφιους τραγουδιστές και στην Ελλάδα υπάρχουν κάμποσοι… Υποψήφιοι! Τραγουδιστές σαφώς λιγότεροι… Το αντίστοιχο talent show στην Αμερική έχει αναδείξει πραγματικούς star, όπως Jennifer Hudson!Τώρα έρχεται στην Ελλάδα!
Νέοι υποψήφιοι τραγουδιστές με ταλέντο και πολλά όνειρα ετοιμάζονται να κατακτήσουν την ελληνική μουσική σκηνή μέσα από το talent show του Alpha το οποίο βασίζεται στη πιο ξεχωριστή, δημοφιλή και πολυσυζητημένη τηλεοπτική επιτυχία, παγκοσμίως, - το «Idols».
Θες να γίνεις το επόμενο «Greek Idol»; Μπορείς να επισκεφθείς το site του Alpha www.alphatv.gr, να επικοινωνήσεις με το 212 212 5960 ή να στείλεις sms: IDOL κενό ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 1900
Ξεκίνησε το 2001, καθιερώνοντας το «talent show» σαν ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό είδος, στη Μ. Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και σύντομα κατέκτησε πολλές άλλες χώρες αναδεικνύοντας πολλούς διάσημους τραγουδιστές που κυριαρχούν σήμερα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.
Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, άντρες και γυναίκες ηλικίας 16 έως και 32 ετών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία της ζωής τους να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες μπροστά στην πιο απαιτητική και αυστηρή μουσική κριτική επιτροπή της χώρας.Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από δύο άντρες και μία γυναίκα. Τα ονόματα των κριτών καθώς και ο τόπος που θα γίνει το casting θα ανακοινωθούν σύντομα.Οι κριτές επιλέγουν τις καλύτερες φωνές, με αυστηρά κριτήρια, έτσι ώστε μόνο οι καλύτεροι από τους καλύτερους να βρεθούν στα φαντασμαγορικά live shows.
Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα live shows μόνο οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για το ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα έχει την τύχη να κατακτήσει τον τίτλο του Greek Idol και να ξεκινήσει μια εκπληκτική μουσική καριέρα.Μπροστά από την κριτική επιτροπή και μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε κάθε live show, το οποίο θα έχει μια ιδιαίτερη μουσική θεματική ενότητα.Η κριτική επιτροπή θα καταθέτει ξεκάθαρα την άποψή της αλλά μόνο οι τηλεθεατές αποφασίζουν για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

No comments:

Post a Comment