Monday, December 14, 2009

SONIK-ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΘΕΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

TO SONIK ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΗΝΗ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ARTHOUSE GALLERY BAR, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 4 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12/2009
LIVE HAPPENINGs , DJ SETs ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ SONIK, ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ 00s ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ…

Το SONIK, το ελληνικό μουσικό περιοδικό, έκλεισε πρόσφατα τα πρώτα πέντε χρόνια, στηριζόμενο πάντα στις σημαντικότερες υπογραφές του μουσικού τύπου, και αποφασίζει επιτέλους να το γιορτάσει και στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας παράλληλα για ακόμη μια φορά έμπρακτα την πραγματικά ανεξάρτητη εγχώρια σκηνή.
Σημαντική αφορμή , εκτός από την πρώτη ένδοξη πενταετία, η κυκλοφορία του τεύχους Δεκεμβρίου 2009, που με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, συνοδεύεται από ένα συλλεκτικό CD με τον τίτλο SUPPORT NEW MZK – 00s EDITION με συμμετοχές από δώδεκα συγκροτήματα που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της σύγχρονης ανεξάρτητης μουσικής δημιουργίας στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του δικτύου SYMN (Support Young Musicians Network), υπό τη σκέπη του John Peel της πόλης, Απόστολου «Πατριάρχη» Βαρνά.
Μαζί με τον Απόστολο, ο Άρης Καραμπεάζης, ως έτερος υπεύθυνος για το συλλεκτικό CD «SUPPORT NEW MZK- 00s EDITION» προσκαλούν στην πόλη ολάκερο το δυναμικό του SONIK από την Αθήνα, τους φιλοξενούν, τους ταϊζουν, τους ποτίζουν και εγγυώνται για το καλύτερο party .
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει live εμφανίσεις – έκπληξη, με κάποια από τα ονόματα που συμμετέχουν στο CD και αμέσως μετά πάρτυ στη μορφή ολοκληρωτικής καταστροφής για όλους τους συμμετέχοντες, με σήμα κατατεθέν τα γνωστά ανατρεπτικά DJ SET που λαμβάνουν χώρα εντός των τειχών της Θεσσαλονίκης και μόνον. Κατά περίπτωση θα εκφωνηθεί και ο πανηγυρικός λόγος της βραδιάς εις μνήμην της μουσικής δεκαετίας που φεύγει.
Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη και στην έξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα φύγετε με κάποιο αναμνηστικό δώρο έκπληξη για να μη μας ξεχάσετε μέχρι το επόμενο πάρτυ, που σίγουρα θα είναι πιο σύντομα από ότι σε πέντε χρόνια!

No comments:

Post a Comment