Sunday, December 13, 2009

ROBBIE WILLIAMS ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Ο Robbie Williams επιβεβαίωσε ότι θα βγει στο δρόμο για περιοδεία, τουλάχιστον στη Μ. Βρετανία, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία πολλών θαυμαστών του που ήθελαν να δουν και πάλι τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ζωντανά.
Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ «Reality Killed The Video Star», ο δημοφιλής pop star δήλωσε: «Θα κάνω περιοδεία. Αυτό θα συμβεί σίγουρα. Δεν ξέρω ακριβώς το πότε και το πού, αλλά θα γίνει σίγουρα. Και οπωσδήποτε πριν το 2012.»
Επιπλέον, ο 35χρονος τραγουδιστής δεν απέκλεισε για μια ακόμα φορά την περίπτωση συνεργασίας του με τα μέλη του πρώην συγκροτήματός του, Take That (Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange και Howard Donald), για ένα νέο project.
«Όσο για το αν πρόκειται να επανασυνδεθώ με τους Take That, δεν ξέρω τι γίνεται. Κάτι παίζει πάντως και έχουμε περάσει αρκετό καιρό μαζί τελευταίως. Είμαι μεγάλος οπαδός, και δικός τους και του συγκροτήματος,» είπε συγκεκριμένα. «Θέλω να εμπλακώ με κάποιο τρόπο. Αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς θα γίνει αυτό,» κατέληξε.

No comments:

Post a Comment