Tuesday, December 8, 2009

LADY GAGA-ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Τα νέα τραγούδια της Lady Gaga, στο τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο “The Fame Monster”, γράφτηκαν σε μια εποχή που η διάσημη τραγουδίστρια είχε πάθει φοβία με τους άντρες.
Όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατη δήλωση της στο MTV, δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο αντρικό φύλο. Η 23χρονη Gaga, όπως δήλωσε αυτό τον καιρό νιώθει πραγματικά ευτυχισμένη, που ασχολείται με τη μουσική που τόσο λατρεύει και τα ταξίδια που κάνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
“Παρά το βεβαρυμένο μου πρόγραμμα, νομίζω ότι σε περίπτωση που ήθελα να κάνω κάποια σχέση, θα έβρισκα το χρόνο. Αισθάνομαι όμως ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη, στους άντρες”, είπε η Lady Gaga.
“Κάθε τραγούδι αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό “τέρας” που συνάντησα στα ταξίδια μου” είπε η τραγουδίστρια και τόνισε: “Ο φόβος του σεξ, ο φόβος του αλκοόλ, ο φόβος της αγάπης, ο φόβος του θανάτου, συνεχίζεται...”. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Gaga, αποκάλυψε ότι το καινούργιο της τραγούδι “Telephone” αναφέρεται στην αυστηρή ηθική εργασία και στον φόβο για διασκέδαση.

No comments:

Post a Comment